Reklama

Reklama

Bombakšeft

  • Česko Partička (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hrajou si na profíky - zloděje, ale jsou to pěkně vymaštěné socky, hloupé jak patrony. Zrovna mají políčeno na jeden trezor místní zastavárny. "Velká" akce si žádá složitou přípravu, navíc když je váš expert na otevírání trezorů na invalidním vozíku a další člen partičky se musí starat o ročního prcka. Prostě ideální kombinace pro akci, která končí velkým průserem. Osud ale není zas tak velká svině a tihle vagabundi nakonec získají více, než kdy doufali doufejme (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

mandlova 

všechny recenze uživatele

Vymaštěné socky :-D hmmmm...nevím, jestli je to úplně výstižné označení hlavních hrdinů, každopádně obsazení je perfektní a výkony packalů nezpackané. Taky jste někdy pomysleli na to, jaké by to bylo zkusit něco vykrást? Jak, koho... Tihle týpci na tom jsou dost podobně, každý s nějakými zkušenostmi, ale na rozdíl od Dannyho parťáků se to téhle partičce nedaří a nedaří. Netuším, proč je celkové hodnocení tak nízko, já se vážně bavila a to jsem tento film viděla nejen jednou! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl Bombakšeft shrnout v jedné větě (hlášce), byla by to asi tato "Když se to sere, tak se to sere..a pořádně!" Člověk až zírá, co všechno se těmhle "expertům" nepodaří tak, jak plánovali. Partička herců celkem dobře vybraná, ale moc se z toho nevyždímalo. Tak nějak neúnavně čekáte na konec, protože se tam pořád nic neděje. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když se dá dohromady parta totálních lúzrů a chce si přilepšit "promyšlenou" loupeží, radí jim invalidní "profík" na vozíčku, nemůže to dobře dopadnout. Herci jsou fakt figurky jedna jako druhá a když sedne nálada, člověk se fakt pobaví. Mně ta nadsázka bavila moc. Všichni jsou tak velký trosky, že jim to prostě nemůže vyjít...upozorňuju, že film se má sledovat v maximální čerstvosti, dobré náladě, případně možno i nějaké povzbuzovadla...pak je úspěch zaručen...80% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o partě nekňubů, kteří se rozhodli ukrást něco velikého. Jedná se o typický zlodějský snímek, tentokrát v krapet komediálním ražení. Ale opravdu jen krapet. Občas něco pobaví, ale jinak žádná sláva. Na vcelku slušný námět je napsán velmi slabý scénář, se kterým ani herečtí představitelé mnoho nenadělají, byť se viditelně snaží. Škoda. Velmi jednoduchý děj dává mnoho možností, které nebyli využity. Neznamená to však, že by se jednalo o průser. S jistým odstupem se dá snímek shlédnout , jen není možno nic zvláštního očekávat. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená černá (byť jen s jedním afroameričanem v hlavní roli ;-) komedie o jedné nepovedené loupeži. Hořké, jako osudy oněch lůzráků, co na chvíli se zhlédli v naději na šťastnou budoucnost za snadno vydělané peníze... ;-)) Nepopírám, že mám slabost pro tyhle malé filmy z periferie hollywoodské produkce, za kterými stoj vypointovaný scénář a kvalitní režie, v neposlední řadě pak i špičkoví a renomovaní herci, kteří nemají mindrák zaangažovat se do takových okrajových nezávislých taškařic! - - - P.S. Zde na ČSFD až nepochopitelně nespravedlivě nízko - viz IMDb - hodnocený film (asi jako důkaz stádnosti trumberů, kterým stačí k ovlivnění pár těch >guruů< se svým názorem...) Chápu ovšem problém pro masového diváka, který spočívá asi trošku v tom, že tahle obskurní komedie nenabízí žádná provařená podbízivá klišé, ani pitvořící se béčkové čudláky, ale naopak brilantní >packalské< herecké výkony výborných herců a hořkozábavný děj s opravdu smutným (:-) koncem. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama