Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Manželé, nevěra- klasika. Tady se ovšem do té klasiky měla vloudit i nějaká ta akce.. No ale dost nepovedeně. Tak za prvé, jak tvrdí police, má jít o profesionálního zabijáka. Takovej profík klidně vytáhne kvér mezi lidmi. Takhle se zbavuje svědků? Oo..jak chytré. Abych nezapomněla, tak mě celou dobu štvala Parkerová, která celou dobu přehrávala (nebo její role zase měla být tak nepříjemná?) a Grant to celé "dodělal". Jak si poslední dobou všímám, tak on má jenom jeden univerzální výraz tváře. A to jakýsi utrápený. Ten používá při jakémkoliv vyjádření emocí. Ale zvládla jsem to celé dokoukat, takže hodnocení tomu odpovídá. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejsem ten naivní typ, který by chtěl po každé romantické komedii, aby byla zároveň originální, vtipná, romantická, se skvělými, zábavnými a sympatickými herci, a to všechno aby pospolu pěkně dohromady fungovalo celou stopáž. Kdepak, naopak, já jsem k tomuto žánru velmi tolerantní divák a stačí mi, když ze zmíněných ingrediencí figuruje v daném filmu alespoň jedna z nich a dokážu ho pak přijmout bez větších problémů. Morganovi je ovšem ta úžasná vyjímka, že je veškerých těchto prostředků nekompromisně zbavena a vzešlo z toho tak něco bídného, že to nemá ani obdoby. Vezmu to popořadě. Zápletka. Tuctová, hloupá, bez spádu, bez nápadu, bez šťávy. Zábavnost. Dva otřepané fóry Hugha Granta za šíleně dlouhých 100 minut. To je vážně slabé. Romantika. Počkat, kde jsem vlastně vůbec vzal, že to mělo být romantické. Mělo? Aha, padron, nevšiml jsem si. Herci. Sarah Jessica Parker je hnusná, nepříjemná, odpudivá, slizká vagína. Hugh Grant. Jó, bejvals dobrej, chlape. Vážně bejvals dobrej. Jak ten čas nemilosrdně plyne. Smutný. Přesto ale zůstává Grant to jedno jediné pozitivum na celém filmu. A celková funkčnost Morganových. Nefunkční, nudný, trapný a převelice dlóóóuhý průser. Morganovi se zkrátka skutečně vůbec nepovedli a myslím, že ani ten nejzarputilejší fanoušek, respektive spíš faninka žánru nemůže mít z této báchorky nakonec příliš dobrý pocit. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malé hodnocení, mě se ten film docela dost líbil. Ano je to obyčejná romantická komedie o které už od začátku víte jak to dopadne, no a? Mě to teda tady rozhodně nevadilo, film rychle utíkal a já jsem se dost dobře bavila. Asi mám pro tenhle film slabost nebo co, ale tak malé hodnocení si to teda rozhodně nezaslouží, viděla jsem mnohem horší filmy podobného typu, které tu měli větší hodnocení, 4* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád filmy,kdy si městem zhejčkaný lidičky zvykaj na život na venkově.Většinou to přináší vtipný situace.Jenže v tomhle filmu toho vtipnýho moc neni,a co se týče S.J.Parker(ový),tak ta byla tak hysterická a trapná,že byla až na zabití.Trošku to v rámci možností zachraňuje H.Grant,kterej snad špatně hrát neumí a pak ta zápletka,takže nakonec film Ten průměr zaslouží,i když s odřenejma ušima.60%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno