Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jsem o nich už slyšel. A věru odvázaný z nich nejsem! Paní Morganová mi dala o důvod víc, proč nikdy nepojedu Píchat do města. Mimořádně odpudivý makeupový zombie luk, který spíše vyděsí než aby zakryl, že madam už je dávno za zenitem, a navíc je tak sqělá herečka asi jako já beznadějný romantik. Panu Morganovi taky končí expirace a už by měl pomalu dát svému chcípajícímu chlapeckému šarmu ránu z milosti, přestat předstírat milovníky středního věku a začít nacvičovat na Dej si pohov kámoši 3. A oba je bez obřadu pohřbívá "dokonalý, originální a vtipný" příběh, který pan scénarista bez špetky invence vykuchal klišovitým nožem ze svých předchozích, relativně vydařených dítek. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejenom, že jsem o nich slyšel, já je bohužel i viděl.. Sarah Jessica Parkurový kůň jako vyzáblý muž, co to přehnal s make-upem a pitvořící se Grant s plačtivými grimasami Stana Laurela už po několikáté za sebou nepřekročili svůj stín. Člověk se nesměle zasměje spíše drobnostem (uvázání koně, balení klobouku do kufru), jinak jsou Morganovi v rámci romantických komedií potřební, jak program na ochranu Svědků Jehovových.. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Hugh Grant, okamžitě mi v hlavě naskočí žánr romantická komedie. A ani tentokrát tomu není jinak. A nutno dodat, že jsem rád, že tomu není jinak, protože už jsem si zvykl na Hugha Granta v romantických rolích a myslím, že tyto role mu sluší nejlépe. Ovšem co mi na této komedii vadí, to je přítomnost Sarah Jessicy Parker. Nikdy jsem nebyl fanouškem seriálu Sex ve městě a tuto herečku jsem nikdy příliš nevyhledával a v tomto filmu mi příliš neseděla, do elegance Hugha Granta má velmi daleko, podle mě mu zkrátka nebyla rovnocennou hereckou partnerkou. Ale naštěstí jsou tu jiní sympatičtí a příjemní herci, kteří tento můj negativní dojem z hlavní hrdinky trochu mírní. Mám teď na mysli především Mary Steenburgen a Sama Elliotta, kteří v roli venkovského manželského páru byli velice milí a sympatičtí. A pokud se zaměřím na dějovou stránku filmu, tak musím říct, že jsem se téměř nenudil, bylo zde několik opravdu vtipných věcí, takže svůj účel to splnilo. Pobavil jsem se, užil jsem si to, a byl to fajn zážitek. Hodnocení se v mém případě pohybuje mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec uděluji tři hvězdy. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bradshaw a Božský po deseti letech (a) na venkově. Držte si neurony, jinak utečou. Napohled utýraný Hugh Grant taky vypadá, jakoby nejraději prásknul do bot a není divu. Pokud vám Carrie ze Sexu ve městě občas připadala poněkud – ehm – nedospělá, vězte, že v tomto filmu se s ní setkáte znovu, ale v podobě kolosální slepice, která by se raději nechala zabít, než zout z manolek. Sarah Jessicu Parker sice dabuje někdo jiný, chování její postavy je ale stejné jako v SATC, jen to už není vtipné, ale mimořádně otravné. Jediný důvod, proč jsem si nepřála, aby ji sežral medvěd, byl ten, že mám medvědy ráda. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama