Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý nápad, hoci nebol celkom využitý. Dvaja chalani objavia v opustených priestoroch starého blázinca spútané dievča, ktoré sa ukáže byť nesmrteľné... Čo s ním? To je otázka, ku ktorej sa obaja stavajú odlišným štýlom; jeden ju chce ako svoju sexuálnu otrokyňu, druhý má v pláne ju pustiť na slobodu. Všetko sa však samozrejme zamotá viac než by čakali a Deadgirl im prichystá ešte nejedno prekvapenie. Nejedná sa o čistý horor, hoci film ponúka viacero napínavých i krvavých scén, je v ňom natlačený žánrový mix a tak sa ku slovu dostane aj teenage romanca či čierna komédia. Vadilo mi však, že filmík nevyužil svoj potenciál - na to aký mal dobrý nápad nešiel moc do hĺbky a tak na mňa pôsobil trochu plocho, akoby sa tvorcovia sami vzdali vyšších ambícií. Za pozretie však Deadgirl určite stojí, ubehne ako voda a nenudí. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Bod nahoru za trochu jiný pohled na zombie tématiku, přece jen, zápletku "dva píčusové najdou ve sklepě přivázanou zombici a začnou ji vesele šukat" člověk nevidí každý den. Body dolů za zpracovaní - zbytečně zdlouhavé, připitomělé dialogy a herecké výkony, zejména jeden konkrétní herecký výkon. Ano Rickie, o tobě mluvím. Pominula bych, že se mi ten herec vyloženě fysicky hnusí, ale jeho pohled, prázdnější než pohled libovolné mrtvoly a neschopnost předvést něco jiného než polohu emohoch v hajzlu pominouti nelze. Chápu, že sympatické zdejší charaktery být neměly, což se jim daří všem na jedničku, avšak přece jen bych ocenila, kdyby na to jedna z hlavních postav šla trochu jinak, než očividnou neschopností svého představitele. Trochu to prostříhat, vyměnit Rickieho a pravděpodobně bych neměla problém přihodit čtvrtou hvězdu, neb jednak nápad, jednak se zde vyskytuje několik velice pěkných scén a vydařený konec. 3,5* ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak děsivá, jako spíš vrcholně perverzní záležitost. Docela nečekané rozuzlení, u kterého nevím, jestli palec nahoru nebo dolů. Žádné explo nebo tak, spíš jen samoúčelná úchylárna, obohacena spoustou nesympatických herců, někdy docela šokující podívanou a ne často vídanými nápady. Celkově bych horor asi nedoporučila, ale zkusit se má všechno. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Disturbing and Sleazy" ... asi tak by se dal označit tento velice zvláštní a zajímavý počin, který stojí někde na hranici exploitationu, horroru a thrilleru ... ale divák vnímavější si v něm nalezne v podstatě mnohem víc a tím je romantika ... Prostě si představte, že dva týpci, jeden dominantní, agresivní, ale velmi inteligentní a druhý mírně šikanovaný, a zamilovaný do jedné školní dívky (která má kluka), najdou v jakýchsi starých kotelnách "cosi" ... Nahou dívku připoutanou naznak ke stolu, trubkám, s roubíkem v ústech. Brzy zjistí, že dívka je jak velice nebezpečná a agresivní, má obrovskou sílu a kouše kolem sebe jak se dá, tak je vlastně mrtvá ... nebo prostě "neživá". Nejde zabít, neublíží ji ani střely z revolveru. Tak a co s ní? Pro mladého nadrženého kluka dost palčivá otázka a pro diváka časem také ... A tak si vlastně řeknou, že když už je mrtvá, mohou ji ošoustávat jak se jim zlíbí, tedy alespoň ten dominantní z dvojice na to má spoustu těžko protiargumentujících vysvětlení proč ne. Proč to nedělat. A kolem této dívky se film točí stále dokola, máme tady nechuťárny, násilí, šikanu, brutalitu, krev, trochu těch goreefektů ... Protože toho vůdčího šmejda nenapadne než ji nabídnout dalším kamarádům a ve finále - z hlediska, že je to vlastně zombie, a koho pokouše, ten se stane také nesmrtelným ... nenapadne partu kluků nic jiného, než si objekty svých nadržených kalhot rozmnožit tím, že prostě nechají pokousat dívek víc a tím je změní na zombie atd.,atd. ... Zůstane jen u nápadu, ale ten stěžejně rozehrává bizardní myšlenku, jestli je zlo, když znásilňuju zombii - neživou mrtvolu, nebo živou dívku ... Každopádně hlavní myšlenka tkví v něčem úplně jiném, aspoň tak jsem to pochopil. Film a všechny ty problémy kolem zombie v kotelně jsou jen analogií k nešťastné lísce hlavní postavy, hlavního týpka... Celý film krásně vykresluje, že prostě s holkama to není vůbec lehké, ba někdy sakra těžké a když holka nechce, tak to prostě nejde a když ji člověk zlomí, se zlou se potáže ... Nenaplněná láska je podle mého hlavní myšlenkou na pozadí HODNĚ DIVNÉHO filmu a ujetého exploiťáku ... Každopádně musím říct že je to velice originální film, nic podobného jsem nikdy neviděl ... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama