Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale áno - bolo to milé, nápadité a miestami aj celkom zábavné. Navyše takýto námet nie je až tak bežný, takže o to lepšie. Jasona aj Jennifer mám rád a hlavné úlohy v tomto filme sa im celkom aj hodili, aj keď Baterman bol tentokrát o čosi lepší ako obvykle. Škoda len toho klišovitého koncu, pretože to mohli v pohode nechať nejakým spôsobom otvorené a nie rovno všetko zaklincovať mega happyendom. Ale inak samotný film bol veľmi príjemný, dokonca v tomto žánri romantickej komédie nadpriemer, teda aspoň pre mňa. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že duo Aniston/Bateman předvedou smršť vtipných scének, ale to se nějak nekoná. Problém u většiny dnešních komedií tkví v tom, že nejsou vtipné! To, že se u pár scén pousmějete, ještě neznamená, že jde o komedii. A Záměna tím trpí nesmírně! Na komedii to nemá dost šťávy a na romantiku je to zase moc nudné bez nápadu. Záměna je jako šumivá tableta hozená do vody. Když to uděláte, koukáte co se to, co se děje a očekáte, že se stane třeba něco jiného, co ještě neznáte, ale po vyšumění tablety si uvědomíte, že to vlastně jinak dopadnou ani nemohlo! ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Snímek rozvíjí zápletku z krátké šestistránkové povídky Baster od držitele Pulitzerovy ceny Jeffreyho Eugenida (autor předlohy k filmu Smrt Panen/The Virgin Suicides Sofie Coppolové). Filmaři ale kritický tón a ostré hrany povídky obrousili, morální stránku Wallyho činu radši nerozebírají, na otázky, které povídka kladla, polopaticky zodpověděli, a vše nasměrovali do nenápaditého "povinného" happy-endu rychleji, než řeknete Hollywoodské konvence! Film není příliš romantický, stejně tak se nejedná o komedii. Jediný zdroj zábavy zde představuje svými občasnými komickými výstupy Jeff Goldblum ve vedlejší roli, což je zkrátka trochu málo. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, Záměna nenabízí krom obsazení a malého bonusu pro mne v podobě podobnosti Wallyho s mou osobou nic výjimečného. Romantická komedie, která není ani moc vtipná, ani moc romantická a rozhodně nepřekvapí, neboť po nalajnovaných a dávno zajetých kolejích romantických komedií jede plynule, bez jakýchkoli zaváhání. Mně se však líbil příběh se sympatickým Wallym a posléze i Sebastianem, se standardně velice koukatelnou Anniston, ač nikdy nebyla vyloženě mým šálkem kávy, s postavou Leonarda. Všichni čtyři ústřední herci se mi moc líbili. (Kasovní) trhák to není, ale jako oddychový film? Proč ne... 80% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mám ráda a filmy, v nichž vystupuje, mi vždy zajistily přinejmenším příjemný zážitek. Není to herečka, která by ztvárňovala náročné a propracované charaktery v syrových dramatech a ani nehraje ve filmech, které by měly nějak extra vysoké hodnocení. Jde převážně o průměrné romantické komedie, které mi však vždy způsobí úsměv na tváři, pobaví mě a jsou ideálními oddechovými snímky. Záměna patří mezi ně. Co na tom, že se jedná o stále stejné postupy, klišé či scénáře? I při tomto se může jednat o příjemný a nenáročný zážitek. Smíchu jsem zde nabyla hodně:) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama