Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 433)

choze 

všechny recenze uživatele

Pěkný rozjezd, ale po něm se ukázalo, že rozvinout zajímavý námět do zajímavého scénáře se moc nepovedlo a to včetně závěrečné dveřní honičky. Nicméně Matt Damon levou zadní vystřihl nejsympatičtějšího filmového politika široko daleko a do úžasně se smějící Emily Blunt se tu trochu zamiloval snad každý. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Az prilis som sa tesil na tento film, mozno aj vdaka traileru, v ktorom hrala moja oblubena melodia z filmov SUNSHINE (2007) alebo KICK-ASS (2010), pretoze tieto temy ma moc bavia, avsak mozno som ocakaval viac napätia, alebo akcie. Nesplnilo to sice moje ocakavania, ale niekedy dam tomuto filmu v buducnosti este jednu sancu, ked ho budu vysielat na HBO a mozno pridam aj tu stvrtu hviezdicku. ________ Matt Damon - (David Norris) +++ Emily Blunt - (Elise Sellas) +++ Jon Stewart - (Hrá samého seba - moderátor diskusie) +++ Anthony Mackie - (Harry Mitchell) +++ Terence Stamp - (Thompson) +++ (Videl v kine 15.03.2011) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na otřepanou romantickou linku, ve které nechybí závěrečný běh vstříc záchraně lásky, je v lehké nadsázce naroubován sci-fi prvek, který si má pohrávat s tématy jako determinismus a svobodná vůle a přitom jsou ti hoši v kloboucích jen laciná parta cockblockerů, které ředitel úřadu nechá leda leštit kliky od portálových dveří. Nevím, možná mi tam chyběla ke konci drobnost, jako třeba Coldplay ve Wicker Park, aby to mělo podobný dopad. Takhle jsem trpěl nepřesvědčivého ufňukance, který hopsá jak zamilovaný zajíc za Emily (což lze pochopit) a naděje, které jsem po půli vkládal do post-coitum pilule Terryho Stampa, se také nenaplnily. Nejlíp tam nakonec působí samotný New York a Anthony Mackie, který se pro Damona stal dalším Bagger Vancem.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: No, čo ja viem... Zaujímavý motív sa nám pred očami mení v romantickú hollywoodsku šťastnú rozprávku o princovi, princezne a naplnení ich vzájomnej nezničiteľnej lásky. Až taký gýčový happyend som teda nečakal. Určite sa táto pútavá myšlienka mohla vyvinúť inak, pretože priebeh filmu nasvedčoval rôznorodým možnostiam a zvratom. Originálna téma, zaujímavý priebeh, veľmi ošúchaný záver. (...dole z kopca). ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vezměte Matta Démona a Emily Blant, šoupněte je do romantického filmu zabaleného ve sci-fi hávu a máte film, který by mě nikdy nemohl zajímat. Jenže já se náhodou kouknul a dopadlo to...dobře. A to je asi ta největší pochvala, kterou kdy ode mě "něco takového" uslyší. The Adjustment Bureau - 69% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 62,5 milionu dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 127,9 mil. (NIRO)
  • Emily Blunt (Elise Sellas) začala trénovat tanec měsíc před natáčením 4 hodiny denně a v průběhu natáčení v tréninku pokračovala. Ve filmu má tři taneční vystoupení - sólo, duet a výstup se skupinou. (movieband)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama