Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tento film nesoudím s 1 dílem , protožem se na něj chystám a ještě jsem ho neviděl , ale musím říct , že když to má být komedie tak jediné co mi tam přišlo dobré byl 1 gag no a to vše a jinak musím říct , že se mi líbil dabing Petr Rychlý jako hlavní představitel se mi líbil , jelikož ho mám zafixovaného z Marmaduka jinak trochu suchárna - průměr ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Natočit neanimovaný film primárně pro malé děti, tak aby příliš nesral dospělý doprovod, je velmi obtížné. A zde se to vcelku povedlo. Důvody proč film nedopadl tak hrozně, jak by se dalo očekávat jsou prosté. Jedná se o druhý díl, takže není nutné nic zdlouhavě vysvětlovat a ospravedlňovat. Vizuální stránka není odpudivě laciná, takže i složitější scény jsou vcelku koukatelné. Tvůrci si jsou vědomi cílovou skupinou a toho, že se jedná vlastně o strašnou pitomost, což jim dodává notné odvahy, takže se mohou náležitě vyřádit. A výsledek je vcelku zajímavý. Totální bláznivost, kde jakákoliv snaha o alespoň nadsázkovou realističnost vyvěsila bílou vlajku, a tak zbyla jen nekončící špionsko zvířecí ujetost. Bohužel celkovou odvázanost kazí drobná zaškobrtnutí v už tak jednoduchoučkém příběhu, takže zvraty, i přes to všechno, působí trochu šroubovaně. A proč film tolik neotráví ani dospělého diváka?.. protože je protkán odkazy na nejrůznějšími bondovky, thrillery apod., což v psím a kočičím podání je opravdu zábava. Zkrátka... není to film pro odrostlé, ale dá se na něj koukat a možná se i bavit. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 62%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// PLUS: má to dobrou zápletku, pěkně hnusnou záporonou postavu, často povedené narážky, vtípky, dialogy a odkazy na jiné špionážní filmy (Tab Lazenby-dabuje Roger Moore), efekty jsou působivé a akce stále slušná MÍNUS: lidští herci jsou upozadněni, ale pořád tu jsou a platí to co u předešlého dílu-jsou otravní, dialogy mezi hlavní dvojicí nefungují tak jak by měly, občas mě to i nudilo./// Shrnutí: Rozhodně jsem si přál vznik tohoto pokračování. Nejen proto, že mě první díl příjemně překvapil a dobře jsem se u něj bavil. Ale především proto že tento špionážní svět koček a psů dokonale funguje a s trochou nadsázky, uvěříte že existuje. Jasně pořád platí že je to spíš pro mladší diváky a už mě technicky nepřekvapil tolik jako první film, ale díky scénáři tu je šance že se u něj bude bavit i starší divák, což musím ocenit. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Nejdříve napíši,že na tento film jsem šel se synem,který dlouho toužil vidět film ve 3D formátu v kině a zrovínka slavil narozeniny.Jde o můj první film ve 3D viděn v multiplexu.Ano,trochu jsem zaspal dobu a ano,Avatar jsem viděl ve 2D.Nikdy mě filmy ve 3D nelákali a tak to i zůstane.Nadále zůstávám 3D skeptikem.Uznávám že 3D efekt je hezounký,ale mám pocit,že odvádí od děje.Také jsem si připadal jako v lunaparku.3D má jistě budoucnost jistou,ale já mám jasno:"placatý" film forever!K filmu:jde o průměrnou rodinnou komedii,která děti zřejmě pobaví a dospělí vydrží díky citacím a parodováním známých filmů.Nejvíce mě pobavila scéna z Alcatrazu,která paroduje známou scénu z filmu Mlčení jehňátek.Vynikající jsou i úvodní titulky ala James Bond.Triky jsou na dobré úrovni...digitální Kitty občas připomene Gluma z LOTR.Zvířata efektně za pomocí počítačů melou pantem a je tu jeden ukecaný holub s ortézou na křídle,který je občas na zabití,ale jeho hlášky baví.Akce je tu dost,ale najdou se i zívavá místa.Scénář je jednoduše dětsky jednoduchý,takže celkový dojem s přihmouřením oka 50%. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Osobně mě nijak tyhle věci nebaví. Ale jelikož je to pro děti, hodnotím to očima dětí. Když to sleduji já, zasměju se tak jednou za deset minut. Malý bráchové si to ovšem pouští dost pravidelně, a dokonce i opakují některé hlášky. Mají to dost v oblibě. Myslím že tady na CSFD je často dost velkým problémem, že dospělí hodnotí filmy pro děti, a neuvědomí si při tom, že by se měli zamyslet nad tím, jestli jim by se to líbilo kdyby byli děti, nebo jestli to nemají rády nějaké děti z jejich okolí. Já taky moc nemusím akční mluvící psi, zlé proradné kočky a různé lehké parodie na slavné trháky. Ale hlavní je že se to líbí dětem, a že jim to nějak nekazí vkus, nebo nenutí zlé názory. Dokonce jim to přijde vtipné. Nemám nic proti. Je to docela milé. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)
  • Chris O'Donnell (Shane) a Sean Hayes (Mr. Tinkles) sa obaja narodili 26.6.1970. (Niles)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno