Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

Primavera 

všechny recenze uživatele

Keby som premýšľala nad rolou mamy a videla tento film, určite by som ostala bezdetná. Keby som videla pažravú J-Lo nad hrncom mäsa žrať z neho jak prasa, krátko na to po milovaní s mužom grcať pred ním a všetky tie ďalšie scény...tak by som túto spoločensky dôležitú rolu prenechala druhým... Jediné, čo ma zaujalo, boli štyri orgazmy v priebehu jednej rýchlovky v syrárni. Tak tú syráreň chcem! :-) Jedna hviezda len za to, že Alex je fakt sexi. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla by to naprosto průměrná romantická komedie s klasickou Lopéz a nějakým dalším vysportovaným hercem. Jenže Alan Poul se rozhodl nám ukázat věci, který by ve filmu asi být neměli, a pokud jo, tak by před začátkem měli vyrovat všechny muže, že se tu rodí skoro na kameru, ženám se strkají věci do... dolů a vytahují se celkem dost zkrvavené. Já chápu, že to je nejspíš realita a tak to opravdu chodí, ale musím to fakt vidět v romantické komedii? A klidně mi na čelo vlepte nálepku "mužský barbar". Skoro se ani nedivím, že je tohle Poulův jediný celovečerní film :) ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

J.Lo. je opravdu mizerná herečka a O'Loughlin to také moc nevylepšil. Příběh je nudná báchorka o lidském strachu ze závazků a ta nechutná scéna s porodem se pravděpodobně stane častým navštěvníkem mých nočních můr. Abych to zkrátil, je to blbost, nekoukejte na to. Nesplní to vaše očekávání, jakkoliv jsou nízká. // 25% ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Šmarja! Nepoučitelná....Nepoučitelná a blbá - jo to jsem přesně já.... To jednou tak za uherský rok shlédnu nějaké veledílo seňory J. Lo, řeknu si: "Pána Jána, takovou sračku už víc ne! Už se na to příště nedívej!" a pak na to zapomenu a stejně se k mým zrakovým a sluchovým senzorům další podobná taškařice dostane... Nejinak tomu bylo i tentokrát...Inu - k hereckému talentu seňory se už nebudu vyjadřovat - i když na druhou stranu, co si má chudák holka počít, když má hrát takové srance, co jí tu scénárista vypotil. Ten by si zasloužil naliskat.... při sledování jsem si totiž připadala, jako bych měla křišťálovou kouli a nevím, jestli je to k chlubení, ale po sprchovacím rande jsem řikala "a teď příjde domů, pes se pobluje a ona tam uvidí výsledek toho testu" - lidi a ono to tak fakt bylo! Tohle fakt normální člověk nevymyslí a hlavně to normální člověk jako divák nepřijme. A pro příště až na své předsevzetí opět zapomenu bych prosila tvůrce, vynechte takové "gurmánské speciality" jako viz zmíněný poblitý pes nebo scéna s porodem - u těch jsem totiž fakt trpěla. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

nečekal jsem žádnej zázrak, ale to, co mi tahle rádoby romantická komedie nabídla, to byla opravdu síla... síla nudy a nevkusu... počínání budoucí svodobné matky během jejích eskapád je totiž natolik nenápadný, že vás nedokáže ani na chvíli pořádně zaujmout a zabránit tak vašemu neustálýmu sledování hodinek, který se snad chvílema posouvaly směrem dozadu, protože jinak si dýlku filmu nedokážu vysvětlit.. další věc, která strhává hodnocení, je přítomnost hlavní "hvězdy" filmu jennifer lopez.. ta nejenže nemá komediální talent, ona nemá vůbec talent, existujou snímky, kde je snesitelná, ale pokud se ve svejch 41 letech snaží o výraz 15 pubescentky, která nezvládá projevy těhotenství, je to na přesdržku... jedinym kladem je pak každá scéna, kde je alex o'louglin do půl těla bez, v těchto chvílích je aspoň na co koukat ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama