Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (302)

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Apatow natočil po výborných Funny People "jen" lehce nadprůměrnou komedii, která sice poskytuje příjemně nenáročnou zábavu, ale bohužel trpí mnohými nedostatky, z nichž nejzásadnějšími jsou nepřesvědčivé herecké výkony (především dětí) a značná klišovitost příběhu. Trochu zbytečný film, který Apatowovu tvorbu nikam neposouvá, ale zůstává koukatelný. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jedno z mých největších filmových utrpení - podbízivé, uječené a totálně odpuzující představení zhovadilé rodiny, kde se jen zlehka vymykal Paul Rudd, jinak aby jeden pohledal další, alespoň snesitelné postavy, které však nejméně o pět délek zaostávaly za oslavenkyní čtyřicítky v názvu, ve sledu nekonečných příprav na narozeninovou párty, která měla být zřejmě vyvrcholením vřeštění, nemístných vulgarit a projevů vzácných degenerací členů rodiny z obou stran, ale i když jsem si fakt přála zjistit, jestli má scénáristická a režijní tupost nějaké mantinely, ty moje mě nepustily přes hodinu a devět minut. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba môžem povedať, že som sa takto dobre pri komédii dlho nezasmial. Apatow ma skratka baví svojím humorom a rovnako ako pri Knocked Up som sa bavil aj tu. Rogen a Heigl sú preč a sem tam sa objaví Jason Segel, ale spojitosť s predošlým filmom nieje dôležitá. Čo sa týka samotného filmu, tak je presne o tom v čo má v názve. Teda konkrétne o normálnych manželských problémoch. Možno humor a príbeh nesadne každému, ale mňa manželské nadávanie a sťažnosti fakt bavili. Hlavne ma dostala scéna s hokejistami Philadelphie Flyers :-) Konečne nejaká zmena, tie tínedžerské komédie ma už prestávajú baviť. 85% - 4* ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow už není "fucking geek", ale ocitá se "between labeles", přičemž tuto svou pozici reflektuje ve svém posledním, zatím nejlepším filmu. A co je hlavní, našel Amy - a nevzdal se přitom popkulturních narážek, které poprvé začlenil do vyprávění natolik důsledně, že ho ve zlomových momentech organizují a posunují dál. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, proč jsou Apatowovi filmy tak úspěšné. Zaměřují se totiž na běžné problémy, se kterými se ztotožní většina národa. V tomhle případě se řeší "normální" problémy manželského páru s dětmi, ochabující sexuální život, stárnutí (ach těch 40 je tak vysoké číslo!), nedostatek invence; hudební vkus; proč si musel manžílek vzít Viagru; nadává se; rozhazují se velké sumy a pak je překvapení, že došly finance; nahlíží se do záchodu a do zadku; jí se buchty z dřezu; prdí se; ženské si sahají na prsa, jako by to bylo běžné (možná je, co já vím); ukážeme si, jak jsme zabraní do moderní technologie; ... Tohle je přesně ta Unrated verze, kterou jsme chtěli! Teď můžeme nadávat i před dětmi. Nakonec z toho vyleze takový smutný předobraz dnešní rodiny, kdy všichni tráví více času v práci a u počítače/televize než s rodinou. Film náhodně přeskakuje ze scének z narozenin na scénky ze života a pouze si můžete představovat, v jakém období se odehrávají. Ani moc nechápu, jak jsem se na to vydržel dívat, asi je to díky Leslie Mann a Paulu Ruddovi, kterým to spolu sedí a faktem, že filmu se podivným způsobem nedaří sklouzávat do trapnosti. To se tedy netýká závěrečné oslavy... Jo a mimochodem, tohle je ta nejprofláknutější reklama na Apple. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Maude Apatow (Sadie) a Iris Apatow (Charlotte) sú aj v reálnom živote dcérami Leslie Mann (Debbie), ktorá ich má s režisérom filmu Juddom Apatowom. (matkoulko)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama