Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

MMR 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se v "romantické" komedii sejdou herci typu Seth Rogen, Jonah Hill a podobně. Tato v uvozovkách romantická komedie (Pro ty, kteří si romantiku představují stylem: "Tak co, opíchal si jí?" "No jasně, sem jí nakládal...") se nese v bláznivém duchu. Takže je jasné, co z toho muselo vzejít. Pro mé hodnocení je zde jasná volba. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dnes robím rozhovor s Matthewom Foxom z Nezvestných.“ – „Odkáž mu, že je kokot. Niekto mu to už povedať musí." Svojrázne postavičky, tímová práca, zbehlosť v pop-kultúre (James Franco), výborné vulgárne a pritom inteligentné dialógy, pôvabné herecké obsadenie, šikovná réžia, svižná hudba a možno si ani neuvedomíte, že pod všetkou tou prekvapivo originálnou srandou drieme „niečo vážnejšie“. Ja to beriem. A možno som bol na konci dojatý. Ale odo mňa to nemáte. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je jedním z mých největších filmových zážitků poslední doby. Podle mého jde o takovou menší revoluci v žánru romantických komedií. Většina těchto komedií je tak stupidní, až se skoro stydím za scénáristy, že plodí takový hnůj. Ale zde je vše skvělé. Pocit studu se nedostavuje. Postavy jsou přirozené, ne jak přes kopírák podle ostatních filmů. Scénář není dementní. A i přesto, že je zde klasický happy end. Inteligentně a realisticky jsou zde rozebrány partnerské vztahy. Vše vyznívá přirozeně, bez křečovitosti a navíc je to opravdu zábavné. Už bylo na čase udělat v tomto zatuchlém žánru průvan. Ten už sice dělal Kevin Smith, tento snímek je však mnohem zábavnější. Například scéna, kdy hlavní hrdina "prozře" je zde vyřešena velice originálně, ale nebudu spoilit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPALI JSME SPOLU?“...... /// Když si kočka v rozjařený náladě nabrnkne debila, nemusí to bejt ještě žádná trága (že kluci?). Ovšem když zjistí, že těhotenskej test neojebe.... (co holky?)... Loseři v akci, trable kolem souznění duší, fóry o velikosti ptáka a píchání. Masturbační humor už mě moc nebere a romantika ne-uvěřitelnýho páru.... ale co, má to bejt komedie... Mezi stupidníma kecama se občas objeví životní pravdy, což oceňuju. (Třeba že chlapi vypadaj na rozdíl od ženskejch pořád líp a líp). Ale jinak je to takovej klasickej ,,americkej sen“, kterej mě moc nebere.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje domovská stránka je ,,fleshofthestars.com“. 2.) Ještě mi nikdy gynekolog neřekl, že jsem hodně podobná (svý) sestře. 3.) Vzrušuje mě, když při sexu drží ženská chlapa za kozy. 4.) Chci aby moje hovno vypadalo jako vycpaný zvíře! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vskutku obrovské zklamání od téhle dokonale vybrané party mých oblíbených komediálních herců. Vtip takřka na 0. Nepamatuju si, že bych se za celý film zasmál. No možná jen tak pousmál což se nedá nazvat úspěchem. Příběh nic moc a všichni hlavní hrdinové působili nesympaticky včetně Setha Rogena. Na závěr ještě ukázali vagínu při porodu, protože to je určitě to co chce každý chlap vidět. 20% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • V severoamerických kinech film utržil 148,8 milionu amerických doladů, celosvětově pak 219,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama