Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

numi 

všechny recenze uživatele

Od romantické komedie s Jennifer Lopez se asi zázraky čekat nedaly, ale nejhorší na tom je, že jsou i horší aspekty tohoto filmu. Takhle odfláknutou stěžejní pasáž romance opusu (rozhádání se - ať již důvod, vývoj či roz(h)řešení) jsem už dlouho neviděl. Opakem budiž Alex O'Loughlin, jehož civilní projev potěší, stejně jako svěží pánský humor při debatách na pískovišti... (Více: http://blog.musicserver.cz/clanek/145/Kino-b-log-Zalozni-plan-4-10/) ()

sallyann 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem další nudnou a hloupou romantickou slaďárnu, ale ZP je parádní od začátku do konce. Alex O´Loughlin se snad konečně dostane do hledáčku Holywoodu - ten chlap má neskutečný charisma :o) Jennifer je zpět a na to, že jí je už 40, je to pořád krásná ženská. Scéna domácího porodu do vody mě fakt dostala. :D :D :D P.S. Toho psa na kolečkách budete milovat!!! ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neznášam Jennifer Lopez a už od prvých sekúnd som vedel, že budem neznášať aj tento film. J Lo sa snaží vyzerať o 10 rokov mladšie (čo sa jej aj celkom darí) a neiritovala ma tak ako v iných jej filmoch, no všetko okolo nej je zabité. Zaradenie do kategórie romantická komédia je úplne mimo, lebo humoru sa tu človek nedočká (maximálne tak dvoch úbohých vtipov s hovnami) a celá tá romantika je založená na tom, že sa seňora Lopézová chová ako krava na toho slabomyselného chudáka, čo je natoľko masochistický, aby s ňou trávil čas. Špeciálnu poznámku si zaslúži hudba, ktorá ma iritovala snáď viac ako všetky šialené klišé v deji. 2+/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez se nechá uměle oplodnit, ale má to jednu vadu na kráse. Nemá chlapa, ale splašit ho bude maličkost. Náhodné setkání se sympatickým trhovcem a výrobcem kozích sýrů Alexem O´Loughlinem vyvrcholí nejprve společnou bitvou o taxík, do kterého oba naráz usednou a pozdější opětovné setkání na tržišti už určí, že se tihle dva vydají na společnou cestu životem. Ovšem těhotenství, a následně porod dvojčat, není až taková procházka růžovým sadem, zvláště když se ideální vztah začne komplikovat a ideální muž se ještě na otce necítí. Jennifer Lopez se po delší herecké pauze vrátila v plné síle a hlavně kráse. Přišlo mně, že omládla a do romantických filmů se hodí víc, než některé jiné herečky, se kterými jsem za poslední dobu absolvoval výlet do romantických vod. Lopez vyšla z duelů Catherine-Zeta Jones (Sexy 40) a Jennifer Aniston (Výměna) jako jasný vítěz. Umí si ze sebe udělat legraci a její ztřeštěná a správně trhlá Zoe, mně perfektně pasovala do role a její kreace byla vtipná, nepostrádala potřebně romantické zasnění v kombinaci s jejími zasněnými pohledy a mrkajícími umělými řasy, to na mě fungovalo, jak mělo. Vedle charismatické Lopez, to má každý herecký kolega velmi těžké, a nezáviděl jsem nepříliš známému Alex O´Loughlinovi jeho úkol neztratit se vedle ní. On nakonec nebyl vůbec špatná volba a hodili se k sobě, což se nedá prohlásit třeba o jiných dvojicích. Vtipných situací bylo nečekaně dost, a koho by napadlo, že porod jedné z jejích kamarádek bude spíše připomínat exorcismus, než přivádění nového života na svět. Comeback Lopezové se vydařil, a aby se ještě více zviditelnila, tak v závěrečných titulcích zpívá skladbu "What Is Love?", která je stejně líbivá a příjemná, jako tento milý, romantický film. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Alan Paul spolupracoval na seriálu Řím, jinak je bezvýznamný televizák. Jlo úplně žeru, ne jako herečku ale jako ženskou a kromě asi 2 věcí hrála v samých debilních sračkách. Tuhle komedii jsem přetrpěl velmi snadno, protože má pár vtipných okamžiků: "To je kočičí hovno, nebo tvoje hovno? Tak to je cizí hovno, kolikrát ti mám říkat , nehraj si s cizími hovny". Jlo s bříškem je ještě hezčí než bez břicha. Taky tu uvidíte exkurzi do amerického sociálního systému. Je tu spočítáno, jaká je ekonomická pohroma pro rodinu, mít dvojčata. Ve filmu Jlo neustále blije, krká a strká si kuře do vlasů. Nádherná scéna je, když dostane strašný hlad a žere guláš s vánočkou a celá se pokydá jídlem jako já když příjdu z hospody. Opravdu se toho nebojte, sledovat se to dá. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama