Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 2

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (164)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Kouzelné chůvy je vlastně naprosto stejný, jako díl první, jen značně infantilnější. Nepředpokládám, že tvůrci čekali stejný úspěch, nicméně i tak jde o vcelku zábavnou a nenáročnou podívanou, kterou zejména děti nepochybně ocení. Musím uznat, že pár prvků mi tedy vadilo (potřeba režiséra ušpinit na scéně vše, co je byť jen zdánlivě čisté, krkající vrána, zoufale nesympatičtí a brutálně uřvaní dětští herci...), ale klady v podobě plejády známých tváří, poklidné atmosféry, odlehčeného stylu, či několika vtipných prupovídek mou původní nedůvěru zcela převážily. Jde o naprosto průměrný film, který ke katastrofě (kterou tu většina hodnotících pořád dokola omílá) má hodně daleko. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zápletka byla samozřejmě podobná, ale "jednička" byla prostě lepší. O dost lepší. Zde bych vyzdvihl hudbu, která byla jak z Harryho Pottera a krásný, jímavý závěr. Jinak to bylo neustálé vřeštění nesympatických dětí. Hlavně tedy v úvodu těch dvou rozmazlených městských fracků. Ale pro děti je to dobré a dívatelné. ()

Reklama

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Po včerejí Válce světů jsem tohle asi potřebovala Je to kravina, ale aspon přiznaná. Docela osvěžující, protože takovýchle ujetých filmů, kterýma asi krměj malý děcka, zrovna moc nevidím. Tohle jsem skoukla kvůli malýmu Asovi. Je sladkej jako vždycky. Film je fakt strašně divnej, nejsem na takovýhle věci zvyklá, ale ...celkem mě to pobavilo ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Kouzlo prvního filmu se úplně vytratilo. Nic nepomohou ani známí herci, kteří jsou nuceni přehrávat, až to u některých z nich děsí. Proč si tvůrci myslí, že uřvané postavy ve filmu budou někomu připadat vtipné, ačkoli opak je pravdou? Veškeré vizuální i slovní gagy v tomhle filmu vyšumí do prázdna a v divákovi zůstane jen pocit trapnosti... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování, ale i tak jsem se docela dobře bavila. Chůva McPhee je pořád stejná (Emma Thompson vynikající jako vždy). Maggie Gyllenhaal se na svou roli dost hodila. Možná to není vynikající jako díl první, ale na jedno zhlédnutí to stačí, a i když z toho člověk není vedle, tak se na to dívat rozhodně dá. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Upevněné létající prase na komínu londýnské elektrárny Battersea, kterou hrdinové filmu míjejí na cestě do Londýna, je odkazem na album „Animals“ od kapely Pink Floyd, která má tento motiv přímo na obalu desky. (frashmaker)

Reklama

Reklama