Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 2

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (164)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je strašná škoda, že se v podstatě opakuje to, co bylo prezentováno v prvním filmu. Ten příběh je vlastně stejný, jen je tam trochu jiná rodina, což ale z filmu prostě nedělá druhý díl, ale jenom kopii. Je to smutné o to víc, že jsou zde zajímaví herci. Bohužel ani v tomto případě není narušeno, že opakovaný vtip není vtipem. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jedna z hodně mála cizích novodobých pohádek, které opravdu můžu. I když jsou některé scény až příliš, obzvlášť teda ta s prasátkama, Velký třesk se mi líbí úplně stejně jako Kouzelná chůva. Pravdou je, že jsem Velký třesk viděla dřív než Kouzelnou chůvu a jsem za to ráda. Tento film je o něco slabší než ten první, takže kdybych filmy viděla ve 'správném pořadí', myslím, že bych stejně nehodnotila. Možná je to i malou, ale pro mě významnou rolí Rhyse Ifanse, který mě i přes svou ne zrovna kladnou roli dokázal učarovat a dokonale rozesmát pokaždé, když se objevil na obrazovce. Každopádně oba filmy mě dokázaly skvěle pobavit a na oba se vždycky velmi ráda dívám. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla, to je možná podstatný. Takže jsem byla velmi, velmi překvapená. Některé věci jsou vtipné, jiné -ehm, anglické, a některé fakt ujeté. Dohromady to není špatný, bavilo to celkem celou rodinu, má to zábavný obsazení (vynikající je například Eros Vlahos, ale samozřejmě i Fiennes atd.), i když Asa Butterfield je nechutnej. Je to sympaticky protiválečný, a i když je tam pár míst na husí kůži trapností, nakonec se mi to docela líbilo. Jo, a nafukovací prase?! Jedna hvězdička jen za něj ;-) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke vyrazny kvalitativny prepad. Kuzlo predchadzajucej casti je definitivne prec. Moze za to z casti absencia skvelych Doylovych motivov a taktiez slabsi pribeh ktory v lepsom pripade vykrada svojho predchodcu, v tom horsom dava priestor infantilnostiam a fekalnemu humoru. 55% aj to s prizmurenim oboch oci. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Po včerejí Válce světů jsem tohle asi potřebovala Je to kravina, ale aspon přiznaná. Docela osvěžující, protože takovýchle ujetých filmů, kterýma asi krměj malý děcka, zrovna moc nevidím. Tohle jsem skoukla kvůli malýmu Asovi. Je sladkej jako vždycky. Film je fakt strašně divnej, nejsem na takovýhle věci zvyklá, ale ...celkem mě to pobavilo ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)

Reklama

Reklama