Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychovka, bavilo ma to. Určite jedna z tých podarenejších komédií od Sandlera, aj keď je to možno aj tým, že sa tu zišiel komediálny výkvet a samé "hviezdy". Je tu veľa podarených hlášok a kopec srandy, čo je v tomto žánri to hlavné. Ostatné veci, ako napríklad slabší a jednoduchý dej, filmárske nedostatky a pod. nemá zmysel riešiť. ()

juta 

všechny recenze uživatele

To se tu zase dokázalo narvat spoustu skvělých herců a i díky nim jsem se příjemně bavil. Vše plyne takovým normálním tempem, parta kámošů se vydává strávit víkend v domě u jezera > klasika, ale přeci jen párkrát se tu objevily prvky bláznivé komedie, které nejvíce pobaví. No když se baví herci ve filmu, tak se většinou bavím i já. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

To se takhle jednou parta kamarádů okolo Sandlera sešla a řekla si, že zrovna nemají co točit, tak by mohli natočit komedii o tom, jak se jiná parta kamarádů sejde a jen tak kecá. No a vznikla průměrná komedie s pár dobrejma hláškama a vtipnýma scénama. Kamarádi si odehrajou svoje a je vidět, že se při natáčení dobře bavili. Možná je to vidět až moc, protože příběh to nemá prakticky žádnej a místy jde opravdu o takovou placenou dovolenou hereckého obsazení. Navíc, se zde najde i pár opravdu trapných scén, ve kterých se většinou objevuje Rob Schneider se svou manželkou nebo Maria Bello jako pojízdná mlékarna. Steve Buscemi si tu navíc střihne svou nejhorší roli kariéry. Jako komedie na jedno podívání se to ale dá snést.50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Come Back ,2. A Life of Illusion ,3. Lay It On the Line ,4. When Things Go Wrong ,5. A Night Like This ,6. Time for Me to Fly ,7. Just Can't Wait ,8. Come and Get Your Love ,9. Goodnight Tonight ,10. Just Got Back ,11. The Party's Over (Hopelessly In Love) ,12. Sentimental Lady ,13. Two Tickets to Paradise ,14. I Do ,15. Better Things ,16. Count On Me, ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevybavuju si s Adamem film, který by mě zklamal. Vyzařuje z něj neskutečně pozitivní energie až mě mrzí že Adam taky není uživatel csfd a nepíše komentáře, takových lidí tady nikdy dost. Tenhle film je tak trošku o střetu priorit dvou generací tak trošku o "no jo kurva, už mě není -náct" a ač je tam pár až příliš provařených scén, zejména v souvislosti s postavou Salmičky i tak jde z filmu především větší než malá množství pohody a zábavy. Steve Buscemi se stavil na krátko, ale zkolit mě dokázal za krátko. Chris si konečně nechal svoje rádoby rasistické hlášky a hned byl snesitelnější a Adam ? To je prostě bourák, hrozně rád bych si s ním někdy zachytal na pasece žížaly. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • Maya Rudolph (Deanne McKenzie) během natáčení čekala své druhé dítě. Produkce začala v červnu 2009 a Rudolph porodila v listopadu 2009. (LUKICKK)
  • Napriek pomerne idylickému letnému prostrediu v Lakehouse v Massachusetts v určitom okamihu počas výroby každý deň pršalo. (Zeker)

Reklama

Reklama