Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož už mně není 10, tak jsem se moc nebavil. Jako největší joke mi přišlo Sandlerovo opíkaní slaniny na UV lapaču hmyzu, výbornej byl klasicky Rob Schneider a Steve Buscemi. Jinak se bohužel kvalitní herecké osazenstvo nevyhýbá trapnosti, za což já se červenám až na prdeli, když se musím v duchu zjebat za mrhání časem. Podívat se na to určitě dá, menší pedanti to možná i ocení, ale já s tímhle končím, o dvojce ani nekotólám. 55% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání. Ani můj oblíbenec Adam Sandler nemohl nic vylepšit. Příběh totiž v podstatě nemá hlavu ani patu, nenajdeme tu žádné nečekané zvraty ani žádnou stěžejní myšlenku, podle které by scénárista čerpal další nápady, Mě to skutečně přišlo, jako kdyby si herci pořídili pěknejch pár sudů piva, vyrazili za dětskými radovánkami a přitom to všechno natáčeli na kameru. Prosně šílená ujetost, která nezná mezí a která ale bohužel trochu pozbyla dobrého a improvizovaného humoru. A bez něj ihned ztrácí jakákoli Sandlerova komedie své kouzlo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď už opravdu nelze přehlédnout sestup Adama Sandlera. Kde jsou časy Kliků, 50 x a stále ... nebo Kurzů sebeovládání. V poslední době si vzal Sandlera pod režisérskou taktovku Dennis Dugan výsledek se k mé spokojenosti ne a ne dostavit. Nenadchnul mě ani Chuck s Larrym ani Zohan. Postrádám prostě více vtipných situací. Machři se sice snaží místy tvářit dospěle anebo alespoň výchovně. Ale ty scény, které dokáží rozesmát prostě nenacházím. Humor je dosti fekální, nic s čím bychom se ve spojení se Sandlerem nedočkali, tady se na něj sází ovšem až moc.PS: Když si vzpomenu na nějakou vtipnou scénku tak ji sem určitě napíšu :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $162,001,186 Tržby Celosvetovo $272,223,430Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,966,225Tržby za predaj DVD v USA $49,596,323║ Tomu Sandlerovi vážne dochádza dych, posledné jeho filmy skôr riadne svojou jednoduchosťou a prvoplánovosťou nudia než zabávajú, rovnako ako tento asi bez poriadného scenára skuchtený zlepenec, kde sa nájde niekoľko fajn scén ale celkovo to ako film nefunguje ale skôr miestami neskutočnou vatovou trápnosťou nudí a ešte k tomu hlavne keď tu nabral hromadu ako že komikov, ktorý sú akoby už vo výslužbe, hlavne taký Chris Rock je dosť mimo. No a Salma Hayek príde skôr otravná než aspoň len na ten pohľad príjemná. A toto bláznenie sa na chate stálo ako že $80miliónov??? to asi maximálne tak padlo na honoráre. /videl v kine: 45%/ ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Znáte to, jak občas máte chuť sledovat partu buranů v tupé komedii, aby jste se mohli párkrát provinile zasmát a trochu si odpočinout? Well, já dodnes taky ne ale víte co? Nebylo to tak hrozné. Čert ví, jestli za to mohlo těch pár hlášek, MILFka Maria Bello nebo dvouminutový Steve Buscemi - průměrná ptákovina za 3* a jistota, že pokračování v životě vidět nepotřebuju :) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • V scénach pri bazéne má postava Lennyho (Adam Sandler) tričko s logom bývalého hokejového klubu z NHL, Hartford Whalers, ktorý sa v roku 1997 presťahoval do Severnej Karolíny. (NG)
  • Adam Sandler (Lenny Feder) ve filmu nosí triko UNH (University of New Hampshire). Sandler se narodil v Brooklynu (New York), ale vyrůstal v Manchesteru (New Hampshire). (Miuri)

Reklama

Reklama