Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (1 020)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.0/10] | me: Okej, je to pohodová komédia, ktorá v celkovo zanecháva pozitívne dojmy. Miestami čitateľný štandardný teenage humor, inokedy nečakaný útok na bránicu, ... škoda, že tých silných pasáži nie je viacero. Je to vynikajúci pokus o divokú komédiu, ktorá má síce myšlienku, ... ale nie je to ešte ono, pretože nevyužíva svoj potenciál na plno. Obsahuje stále dosť veľa štandardných pasáži, ktoré tu už boli mnohokrát a ktoré už nemajú tu šťavu, na druhej strane vždy keď to už je nevyhnutné vypáli bombu, ktorá stojí za to a jednoznačne potiahne situáciu a film vždy o krok ďalej. Ako som už spomenul, celkovo tento film zanecháva pozitívne dojmy, čo je základ, ale mohli z toho vyťažiť aj podstatne viac a bola by to komédia hrubého zrna ako sa patrí. I shouldn't even be here! I will probably die on this quest, Courtney definitely will! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Feel good movie of the year. "Adios, motherfucker!!!" 90% vtipov o pohlavných orgánoch, 10% o ľahkých drogách. Vadí? Ak áno, prejdite ku ďalším dverám. Výborní herci a hlavne bezchybne fungujúca fantasy báchorka v štýle 80. rokov (kto vyrastal na Highlanderovi, Beastmasterovi a spol., musí toto milovať). "Stoj, zloduch! Ak ju chceš pojebať, najprv musíš pojebať mňa!" :-D A skvelý soundtrack. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Úchylná, velkolepá, bláznivá, šílená, sprostá, chvílemi odpudivá, nekorektní, přehnaná, ale především...zábavná tahle fantasy komedie je. Člověk vidí ty nádherné, historické scenérie nebo úžasnou hudbu v pozadí a myslí si ,že se jedná o velice pěknou a milou fantasy komedii, která tady hodně dlouho nebyla. Jenže pak se objeví z jedné strany nadrženej princ, z druhé strany nadrženej čaroděj a Vy si okamžitě uvědomíte, že ačkoliv se tenhle film tváří hezky, bude prostě sprostej jako ta kráva na tý pastvě. Takže nebude pro každýho. A pokud je v tomhle ohledu jinej, určitě si zaslouží pozornost. Protože pokud Vás tenhle film ze začátku neodpudí, určitě si ho okamžitě zamilujete. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nápad se cení. Když mě po projekci několikrát za den trkne do čela, že žádný podobný projekt zatím vlastně ještě nevznikl, je to ohromné plus. Navíc perverzní a sexuální vtípky (jakkoliv extrémně hrubé a trapné) fungují na jedničku: já s humorem problém neměl. To vše, navíc v kombinaci s působivým fantasy prostředím, výtečnou hudbou a akčními scénami... no prostě líbilo! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi vulgárna, veľmi vtipná a veľmi zábavná, taká je totiž Your Higness. Film má vysokú dávku fantasticky komických scén pri ktorých som smial až od ucha k uchu aj napriek veľkému dejovému klišé..................Soundtrack Steve Jablonsky: 1. Let Us Quest! [4:29] ,2. Isabel the Strong [4:30] ,3. Goodbye My Tinys [2:53] ,4. Best Man [1:26] ,5. The Greatest Most Beautifullest Love Song in All the Land [1:33] ,6. The Virgin Is Plucked [3:04] ,7. Not in My Castle [1:43] ,8. Leezar's Date, Belladonna's Hate [1:21] ,9. Playful Secrets! [1:52] ,10. Mean Knights and Horsies O' My! [3:16] ,11. Here Come the Marteetee [2:27] ,12. A Fistful of Snakes [1:47] ,13. Isabel Thrashes [2:36] ,14. Muldiss Darton, City of Lore [1:39] ,15. The Same Betrayal As Before [:59] ,16. Labyrinths and Humps [5:21] ,17. Kill-Trophy and the Warrior's Birth [1:45] ,18. The Effening [1:02] ,19. Tis I, Thadeous the Hero [1:57] ,20. Heroes Unite [1:05] ,21. Orgy of Violence [6:35] ,22. 'Til We Meet Again [1:50] ,23. Way of the Warriors [1:11] ,24. Thadeous [3:52], ()

Galerie (53)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde se Natalie Portman (Isabel) objeví v tangách, za ni zaskakovala dublérka Caroline Davis. Důvod byl údajně ten, že se herečka chtěla vyhnout skoku do ledové vody. (Krissty)
  • Původní trailer k filmu byl stažen a nahrazen cudnější verzí. Natalii Portman (Isabel) byl na počítači změněn spodek plavek z tang na normální kalhotky, aby mohl být trailer promítán v USA i před filmy, na které chodí náctiletí i bez doprovodu rodičů. (marrjaana)

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama