Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Remember Me (2010) aneb když strihač dostane dovolenou, vznikne bezmála dvouhodinové filmařské plátno, mezi jehož černým prologem a epilogem zeje nudnej bílej flek. Robert "koukněte, jak mám smutný kukuč" Pattinson se pravděpodobně snaží vymanit ze světla Twilight ságy, no dejme tomu se mu vcelku daří, ale pořád s ním mám velký problém - nevěřím mu ani ty bílý zuby. Můj divácký applaus tentokrát putuje k Brosnanovi a mladé Ruby Jerins, která strčí do kapsy všechny dětské herečky, které jsem kdy viděl. Remember Me má být film o poznamenaných lidech, to beru, ale tohle téma by si zasloužilo trochu víc, než plkání dvou mladých lidí a prcičkovskou scénu. Dostat se do jádra kyselého plodu se mu nepodařilo, a tak se aspoň projel po slupce bez chutě. 65%. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Velice nečekané překvapení. Bylo trochu zvláštní vidět Pattinsona v jiném filmu než ze Twilight ságy. Mně osobně dokázal, že hrát umí. A dokázal mi ještě jedno - sága Twilight není špatná kvůli hercům (Dakota Fanning a Kristen Stewart jsou jedny z nejtalentovanějších hereček, Robert Pattinson mi to předvedl zde a Taylor Lautner? Koukněte na Na sv. Valentýna), ale protože to prostě srajda je. Nezapomeň na mě je horská dráha emocí, která však není ani chvíli na dně - vlastně jsem se přistihl jen párkrát kdy se mnou dění na obrazovce nic nedělalo. Úvod, hádka s otcem, hod hasičským přístrojem i závěr. Alespoň jedna z těchto čtyř scén s každým pohne, se mnou pohly všechny. Zejména úvod a závěr, u kterých jsem měl co dělat, aby mi "něco nespadlo do oka". Aby podobné scény fungovaly, chce to výborné herce, režii, kameru a hudbu. Vše je splněno do puntíku, především vyhrocená scéna v otcově pracovně při výměně názorů, nebo přesvědčivě vyobrazený vztah mezi hlavní postavou a její mladší sestrou. Nezapomeň na mě má všechno, co by romantický film dneška mít měl. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak po dlhej dobe som sa na to mrkol aj ja. Pattinson pre mňa nie je herec, ktorý by mi bol nejako sympatický, ale v tomto filme to zahral tak kvalitne, až splynul s davom a po čase som ani nevedel, že sa jedna o herca, ktorého moc nemusím. Čo sa týka filmu, tak celý film je jednoduchý, plochý ale celkom fajn zrežírovaný. Skratka taký prirodzene plynúci tváriaci sa film, ktorý mňa síce nenudil, ale mohol zaujať ešte viac. Celý film sa vlastne motá okolo toho istého a okolo rovnakých postáv, ale s toho ničoho vlastne nemohlo byť viac (ale podaril sa aj tak fajn kúsok). Koniec za to poriadne - nečakane - šokujúco prekvapil. 75% - 4* ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patyzón pronáší "moudra", Patyzón zevluje, Patyzón oblejzá nějakou pipku, Patyzón hystericky ječí na svýho fotra, atd... Dohromady to nějak nedává žádnej smysl, ale hlavně je tam pořád Patyzón. Tento film byl zřejmě určen pro obdivovatelky Patyzóna, aby se na něj mohly podívat taky jinde než v Twajlajtu. Nakonec bylo nutný, aby to do Patyzóna napálil Boeing, aby si jeho fanynky taky pobrečely. Následkem toho se ta jeho pipka zbavila svýho strachu jezdit metrem, což asi byla jediná pointa celýho filmu. Za zmínku stojej ještě tak ty fotři (Pierce Brosnan a Chris Cooper), ale paradoxně mi asi přišel jako nejzajímavější osud Patyzónovy 11-letý sestry, přestože obvykle dětský postavy ve filmech nesnášim. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Takto ma uz davno ziaden film, jeho zaver a herecke obsadenie dokopy neprekvapilo. Zostala som absolutne odzbrojena a myslim, ze celkom pravom (hoci viaceri nebudu suhlasit). Skvela atmosfera, podmaniva hudba, krasny pribeh, ved co , aj tak som len clovek a zivot je proste zivot. Pribeh sa s vami nemazna a do deja vas vcucne uz hned od zaciatku jednou famoznou scenou. Treba vidiet. Je dost mozne, ze film sa bude pacit skor romantickejsim a dramofilnejsim povaham, ako tym, co oblubuju akcnaky, horory a sci-fi. A cuduj sa svete, nikdy som si nepomyslela, ze to poviem, ale Robert ma v sebe nejaku stipku toho hereckeho talentu :) ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 16 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama