Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $25,702,053Tržby Celosvetovo $32,005,248Tržby za predaj DVD v USA $9,880,830 //počet predaných kusov 568,787║ Na moje prekvapenie ide o vydarenú komédiu, ktorá má dobré a pre film fungujúce obsadenie a príbeh v celku stráviteľný, aj keď občas to trošku dejovo zakolíše. /70%/ ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Není lehké být looser na střední škole. O to více je pak člověk hrdý na to, když se mu daří a je úspěšný, když je povýšen na pozici viceprezidenta firmy a bude pracovat v New Yorku, a když se patřičně hrdý s pokojený sám se sebou může vrátit do svého rodného města. To je přesně případ sympatické blondýnky Marni, která letí na bratrovu svatbu, ovšem ještě v letadle se dozvídá, že si její bratr bere její tyranku ze střední školy. To by rozhodilo i tu nejvyrovnanější osobu, a tak není divu, že se Marni děsí svého setkání s onou "bachařkou ze střední školy". Tahle komedie v sobě spojuje hned několik prvků, které mám rád. Předně je to příběh o dívce, která se dokázala vypracovat v úspěšnou ženu. Dále je zde návrat do rodného města, který mám také ve filmech hodně rád. A pak jsou tu přípravy na svatbu a stmelování rodiny, což mě také vždycky ve filmech potěší. Celkově mi tedy tato komedie připomíná mix mých několika velice oblíbených filmů, a tak není divu, že jsem s výsledkem více než spokojený. K tomu zde hrají velice sympatické herečky Kristen Bell a Odette Annable, na které se pěkně dívalo. Navíc jsem se k tomu všemu královsky bavil, takže tady není nad čím váhat. Uděluji pět hvězd. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rozjuchanost až na prvním místě aneb i když máte hodně skvělý casting (Kirsten, Sigourney, Jamie, Odette, Betty) tak to neznamená, že z toho bude taky skvělá komedie. You Again se snaží být originální, ale to se podaří až těsně před koncem, kdy se střetne ta nejstarší generace - do té doby je to jen ukázkově nalajnovaná blbovinka, u které se sem tam pousmějete, ale spíše si budete říkat, jestli jsou na tom herecká esa typu Sigourney či Jamie tak špatně, aby braly i takovéhle role. Potěšilo mě cameo The Rocka, toho jsem ve filmu opravdu nečekal a Patricka Duffyho. Za dámskou část obsazení dávám většinu svého hodnocení, zbytek za poměrně slušně hláškujícího malého bratra - 50 %. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Keď už sa zdá, že dej začína byť pritiahnutý za vlasy, tvorcovia ho úplne zaškrtia. Majú len jedno šťastie, že Kristen ide aj táto rola nemotorného káčatka dobre. Hoci, povedzme si na rovinu, režisér vôbec nevyťažil maximum z bane slávnych mien a tvárí. Dokonca ani nezačal tažiť, len ich dal na plagát. Nečudujem sa preto sklamaným divákom a nízkemu hodnoteniu, sú proste oklamaní. Hoci na druhej strane, ak by sme porovnávali tento film s inými komédiami, hodnotenie by nemuselo byť tak slabé. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama