Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (34)

  • Během poslední bojové scény se množství balónků na podlaze zvýší z výšky kotníků na výšku hrudníku. (Rattus Rattus)
  • Ve scéně, kdy Ben (Bud Spencer) posílá v lunaparku po dráze raketku, jsou ve scénách, kdy raketka jede ve spodní části, vidět u podvozku elektrické výboje, což vypovídá o tom, že se ve skutečnosti jedná o upravenou autodráhu. (Rubicon)
  • Při ralley zazní hláška „Ben útočí na Kida“. Avšak Ben (Bud Spencer) má v tu chvíli Kida (Terence Hill) za sebou a útočí na vůz s číslem 20, ne na Kidovu 1. (johnnymay)
  • Hlasatel řekne po Benově strážce se stromem, že v závodě zbývá už jen 6 vozů. Ben (Bud Spencer) vyráží první. Po pár vteřinách je však třetí (dva vozy jsou před ním). Ty shodí z mostu, takže zbývají 4. Náhle havaruje další vozidlo, zbývají tedy 3 = Ben, Kid a jeden další závodník. Jenže v dalších střizích vidíme stále více vozů. (johnnymay)
  • Na začátku při závodu Kid (Terence Hill) natlačí Bena (Bud Spencer) na strom. Při pohledu z dálky je vidět, že Bud své auto neřídí (řidič nemá vousy a je pohublý v obličeji). Navíc auto najednou nemá zkroucenou kapotu z nárazu. Když pak pravý Bud Spencer opravdu vyjede, tak je kapota lehce poškozená, ale ne tak, jak by měla po nárazu být a ani není tak málo jako z pohledu z dálky. (johnnymay)
  • Když po první návštěvě sídla mafiánů míjejí Ben (Bud Spencer) a Kid (Terence Hill) ve voze Attilu (Deogratias Huerta), ten jim postříká benzínem ze stojanu střechu a hodí na auto cigaretu. Ovšem plameny se objeví nikoli na střeše, nýbrž na krytu motoru a zádi auta. (Robbi)
  • Během souboje na motorkách si Kid (Terence Hill) zkracuje klacek tak, že na něj dupne a ten se zlomí. Jakmile klacek narovná, je vidět, že byl do poloviny naříznut pilkou. (J.Trinity)
  • Ve scéně, kdy Kid (Terence Hill) skáče s motorkou přes jezírko, má na hlavně helmu. Ihned v další scéně má však na hlavě opět svou čepici. (civrss)
  • Ve scéně, kdy jezdí hlavní dvojice autem po domě, jim na přední sklo spadne přepravka s pitím a čelní sklo prskne. V následující scéně je však sklo nepoškozené. (Chip89)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama