Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 321)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší než "jednička"! Více Phillipsovské = více crazy! Sex, drogy, a ostřejší nadávky - přesně to charakterizuje novou nálož nezapomenutelné filmové pařby s nadmíru sympatickými charaktery (v čele s Cooperem, pochopitelně). Scénka s kotvou to celé pozvedá na nepředstavitelně vyšší úroveň - Galifianakis je bezesporu absolutně nejdebilnější postavou hollywoodského průmyslu! Na tohle mi prostě nestačí superlativy... smál jsem se od začátku (!) do konce, jízda to byla parádní a hlavně: NEZAPOMENUTELNÁ! P.S. Viděno za střízlivého stavu bez užití drog. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Na prvom dieli ma najviac pobavila koláž fotografií v závere, zvyšok filmu ma veľmi neoslovil. Druhý diel je na tom presne rovnako - odhaľujúce fotografie vyvolali úsmev a pobavenie, film predtým je toporným znásilňovaním konceptu a štruktúry prvého dielu. Silenosť a snaha predať vtip srší takmer z každého záberu, ta-tam je uvoľnenosť a nenútenosť, ktorou jednotka disponovala. Hangover II tak neprekvapivo trpí neduhmi väčšiny pokračovaní filmových sérií - je slabým odvarom svojho predchodcu. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to „sick night“ v negativním i pozitivním slova smyslu, proto 65 %. Koho alkoholické eskapády z jedničky nepobavily, tak z dvojky nadšen nebude. Hangover II nejen že vykrádá svého předchůdce, ale v mnoha vtipech tlačí na pilu, a snaží se tak Vegas překonat. A znáte to – 2x do stejného strip klubu nevkročíš. Scenáristé dvojky se změnili, je mezi nimi i sám režisér. Bohužel kvalita filmu šla místy k zemi jako Stuovy zvratky z prvního dílu. Koncept filmu zůstává naprosto stejný, parta se zlíská, probudí s opičkou a skládá střípky z minulosti, která skrývá řadu divokých, ponižujících, nechutných, ale intenzivně intimních zážitků. Mění se jen lokace - z království gamblingu hurá do ráje sexuálního turismu, levných drog... a buddhistických klášterů./// To, že opékání načechraných marshmallowů, je americká obludnost, si myslím už dlouho. A po tom, co do pamlsků Alan napíchá své medikamenty, si to parta snad myslí taky:). Pařba se tedy rozjíždí a my retrospektivně zjišťujeme, co všechno banda provedla a koho má Bangkok ve svých spárech. Je to maso (skvělý fór). Doslova./// Řada vtipů je pouze variací na ty z prvního dílu např. masturbační fór či totální okno. Pokud jste jedničku neviděli, budou vám asi připadat originální a zábavné. Pokud viděli, možná se kriticky zamyslíte nad tím, že scenáristé nějaké snahy o inovaci ignorují. Anebo se budete lámat smíchy na zemi a potečou vám slzy, že neuvidíte na titulky. I takové chvíle jsem u filmu zažila. Btw překlad je občas velmi kreativní a vtipnější než původní hlášky./// Vrací se i šílený gangster Mr. Chow (pro nás fanoušky Community señor Chang). Užila jsem si ho tentokrát možná až příliš zblízka, ale jeho upištěný šílený hlásek a herecké kreace jsou prostě stále geniální. A ochránci primátů, připravte se. Věty „No animals were harmed“ na konci titulků se nedočkáme!/// Tvůrcům plakátu bych dala několik na holou, protože kvůli rádoby šokující reklamě přijdete o minimálně 2 dobré vtipy (tetování, opička)./// Zamrzí, že se do filmu nedostalo žádné avizované cameo (Gibson, Neeson), ale jedno na konci čeká. Dle mě sice těžce trapné (podobně je na tom i sladké finále), ale to vynahradí hodně vtipné fotky z pařby, které uvidíte při titulcích stejně jako u prvního dílu. Drogy, alkohol, krev, pot, prsa, penis. Stačí si vybrat! Ústřední trojice je pořád docela zábavná, Alan je však místy až příliš otravný a natvrdlý, Stu hysterický, Philovi ani na chvíli neuvěříte, že je zodpovědný otec od rodiny a učitel. Ale k čertu s tím, je pořád zatraceně sexy - a to se u komedie počítá. [Kino] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pařba v Bangkoku není taková totální cyber smažba jako v Las Vegas, ale i tak to stojí za to a trojička Cooper, Helms a hlavně geniální debil Galifianakis to rozjížděj opět ve velkým a já se opět skvěle bavil u jejich jízdy v Asii a vůbec mi nevadilo, že se v podstatě v malý obměně odvíjí dost podobnej příběh jako v jedničce. Ono by stejně bylo jen na škodu změnit styl a zápletku. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Co se nám tu vlastně odehrává před očima? Na nějaké elementární úrovni se tu očividně vypráví příběh o třech kamarádech, kteří se dost drsně skalejí v Bangkoku, jenže co když je ten film o něčem jiným? Co když ten film není ve skutečnosti o dentistovi Stuovi, který vroucně miluje svoji budoucí manželku a vede celkem normální život, ale příběh démona, který má slabost pro prostitutky, souloží s muži, libuje si v tetováních a chová se jako šílenec? Stu sám poznamená, že v sobě skrývá démona, nějakou temnou stránku, která ho stahuje do pekla a která asi není náhodná, když se dva roky stará situace z minulého dílu zase opakuje. Stu je tak názorným příkladem člověka, který přijímá falešnou identitu stydlivého a plachého muže, jíž drží v šachu své pravé já, tvrdé jádro chlíváka (možná právě proto potřebujeme filmy, aby nám toto pravé jádro nás samých občas připomněly). Odtud je i zřejmý důvod přechodu z Las Vegas do Bangkoku, za nímž nestojí ani tak vzestup východoasijských zemí v čele s Indií a Čínou a módní přesun filmových příběhů do tamních lokací (Sex ve městě 2, MI-4, TDK), jako spíš starý čínský paradox od taoisty Čuanga-c´, který se probouzí potom, co měl sen, že je motýlem, a ptá se: Jak vím, že nejsem motýl, který nyní sní o tom, že je člověkem? Neplatí totéž pro našeho Stua z druhé Pařby - není ve skutečnosti šíleným démonem, jemuž se zdá o tom, že je ostýchavým lékařem? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • V prvních třech dnech film vydělal 120 milionů dolarů. (Mr.Critic)
  • Je to druhý film z trilógie, kde Mike Tyson (hrá sám seba) spieva pieseň. V prvom filme Tyson spieva skladbu "In the Air Tonight" od Phila Collinsa. Tu spieva "One Night in Bangkok" od Murray Head z muzikálu "Chess". (Zeker)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama