Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V siedmej sérii sa začína hrať na fanúšikovskú nôtu a človeku sa až zacnie po komplikovanosti, zvratoch a neistote predchádzajúcich sérií. Počet dejových liniek sa minimalizoval, prichádza k stretom o akých sa nám ani nesnívalo a všetko smeruje k jednému koncu. Je cítiť, že sa blíži záver seriálu. Winterfell otravný, akcia fenomenálna. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma séria má strašne veľa logických chýb a v niektorých miestách až príliš tlačí na pílu. Až na pár naozaj výborných scén, je to ale skôr prológ k veľkému finále. Neviem. V tomto smere so čakal väčšiu prepracovanosť. Neviem či je to menším počtom dielou, alebo faktom, že George R.R. Martin ešte svoje knižky nedopísal. Každopádne finálny diel potešil. 7. séria - 70% ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6,5/10. - 7 série Hry o trůny je předposlední série seriálu, a je zde již vidět, že nečerpá z předlohy, ale je již sepsána duem tvůrců tohoto seriálu, oproti všem se dost / skoro ve všech ohledech liší, je taky o hodně kratší a má fungovat jako vyvrcholení před 8 sérii. Jako nevím nevím, začíná to tu už smrdět špatně sepsaným koncem o kterým furt slýchám a za mě to už není ono co to bývalo i když seriál pořád má svoje kouzlo plus 7 série mi přišla už dosti víc akčnější oproti předešlím, ale přesto se nazapomíná na dialogy. A taky mohli to pořád vecpat do 10 ep. Poslední epizoda má 1 h 20 m což je dosud největší přepal. Sem zvědav co seriál předvede v poslední sérii. Zatím se to ještě zuby nehty drží, ale není to opravdu nic světoborného jako tomu bývalo, reálně to je už nuda. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž bych těch výtek taky asi našel dost, nemám problém (stejně jako v šestce) napálit pět hvězd. Hlavně za to ďábelské tempo, ve kterém se jede jede v každém ze sedmi dílů a díky tomu nezbývá čas na "zbytečné dialogy". Akce je v téhle sérii tolik jak v prvních třech dohromady - takže dokážu pochopit, že má s tímhle někdo docela problém. Mě tohle ale vyhovuje. Kdo má ale čekat rok a půl na další sérii? ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série pro mě již tradičně hodně vlažné až čajíčkovité. Bohužel už se to čím dál víc odklání od určité realističnosti a bohužel i logiky. V podstatě prvních pět dílů je hodně slabý vývar. Pak přijde nadprůměrná šestka, kde realističnost už dostává úplně na holou, ale zachraňuje to povedená bitka a konec odhalí již od traileru očekávaný spoliler. No a poslední díl je zase pro mě vybroušený diamant, dialogový skvost. V podstatě se zdánlivě nic nestane. Absence jakékoliv akce ale není na škodu - ba naopak. Vše důležité a podstatné se odehraje za řečnickým pultem a já jsem zase dostal neskutečnou chuť si to celé projet od první série od začátku. Jo a samozřejmě dlouho očekávaná a zasloužená smrt je zde bravurně zahraná. Salut ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • V této sérii draci vyrostli do velikosti Boeingu 747. Rozpětí tedy dosáhlo až 64 metrů. (ArsenalEagle)
  • I přesto, že má tato série pouze 7 dílů, její natáčení trvalo déle, než u předchozích řad. Natáčelo se 6 měsíců, od srpna 2016 do února 2017. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama