Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drakáris! No doháje, mám nový oblíbený slovo. Bombaaaaa! Neuvěřitelná dechberoucí a žhnoucí podívaná v bitvě, které naprosto jasně dominuje naše ohnivzdorná blondska Daenerys! Zcela upřímě se musim přiznat, že jsem z toho skoro s*****l. (Raději vycenzurováno pro mladší diváky, protože mi je jasný, že si tohle středověký fantasy porno nenecháte ujít.) ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumb and Dumber zase v akci. :-/ Jeden by si myslel, že když se spojí dohromady Tyrion, Jon Sníh a Daenerys, tak to bude nejsilnější společenství dosud a budou se dít velké věci. Místo toho tyto postavy postávají už druhým dílem vedle sebe na pláži a kecají nesmysly ("já jsem královna... blá blá, za můj neúspěch můžete vy... blá blá"), které by nikdy tento seriál neproslavily, kdyby tohle byla první až třetí série. Setkání Aryy a Sansy taky nic moc, Bran je totální mentál - postava, co tam už dávno nemá co dělat (spolu s Missandei, Šedým červem a Samem). "Vtipná dvojka" Jaime a Bronn, ti tam straší všechny diváky s vkusem už nějaký ten pátek a jsou čím dál otravnější. A tvůrci ani neměli na to, na konci takto jalového dílu, zabít jakoukoli postavu. Když bývalo těch dílů deset v sérii, v každém se toho stalo víc, než teď, kdy už jsme za polovinou a akorát v minulém dílu zemřela jedna z posledních dobrých, zábavných, dobře napsaných a dobře zahraných postav. Dala bych jednu hvězdičku, ale ta druhá je za ten obstojný souboj na konci, který teda k ničemu nevedl a za draka. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

musim jít proti většině a kritizovat závěrečnou bitvu, respektive co se tam dělo za blbosti, myslel jsem že koukám na GOT ne na “postradatelní” protože normálně by umírali hlavní postavy jako jablka a ne že by byli nesmrtelný jako stallone kterej zabije milion nohsledů a má sotvá pár škrábanců... fakt mě naštvalo že neumřela aspoň jedna hlavní postava, co to jako bylo ten konec? Jaime se řítí na draka a někdo po něm skočí a spadne do vody, wtf.. to fakt do GOT nepatří, jinak denino ,,drakárys'' mi přijde spíš cringe než epický, 3 hvězdy za jeden z nejmrazivějších build-upů před bitvou ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je naprostá bomba, další reunited rodiny Starků, scénky z Dragonstone, druhá nejlepší bitevní vřava v seriálu (Battle of Bastards půjde překonat těžko), avšak nejlepší na celém díle je naprosto Drogon, ten si zabírá pro sebe konec dílu, víc takových momentů a fans budou slintat blahem. Kdybych mohl, dal bych něco víc než pět hvězd. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)

Reklama

Reklama