Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drakáris! No doháje, mám nový oblíbený slovo. Bombaaaaa! Neuvěřitelná dechberoucí a žhnoucí podívaná v bitvě, které naprosto jasně dominuje naše ohnivzdorná blondska Daenerys! Zcela upřímě se musim přiznat, že jsem z toho skoro s*****l. (Raději vycenzurováno pro mladší diváky, protože mi je jasný, že si tohle středověký fantasy porno nenecháte ujít.) ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhutnenie deja na len 3 (4) dôležité miesta pre mňa vôbec nie je problém. To, že George R. R. "kill only for pleasure" Martin nestíha dopísať knihy skôr, ako sa začína točiť séria, mi nevadí. Dej síce neobsahuje žiadne nové postavy, ale vzhľadom na to, že ide o poslednú sériu, to nemôže nikomu vadiť. Dej sa potrebuje uzatvoriť, preto sa žiadne nové dejové linky netvoria a dochádza častejšie k dramatickým stretom (bitkám). No tieto strety sú plné napínavých momentov vzťahujúcim sa k starostlivo budovaným postavám (a je jedno, či sa budoval charakter, dejová linka postavy, alebo len hype) a funguje to. Najmä pre milovníkov istej ambivalentnej postavy sa epizóda skončí dychberúcim záberom. Každý fanúšik má byť prečo spokojný a kritik si už niečo nájde. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších episod ze všech. Děj se vyvíjí a celá episoda je napěchovaná informacemi a diváka nenechává vydechnout. Závěr je dračí inferno u kterýho jsem se málem posral blahem na srdci. Člověk si řekne, nemůže to být lepší a ono stejně je a neustále překvapuje. Když porovnám začátek seriálu s tím, co se děje teď tak začátek je jen zbylej odpad a tohle co je teď je nablískaný diamant. Nechápu, většina seriálů je nejlepší z kraje a časem uvadá, ale Game of Thrones je přesně ten opak, začíná jak hnusná smrdutá kytka z pole a vzkvétá jako ta největší a nejkrásnější orchidej. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem si myslel, že minulá epizoda byla mimořádná. V tomhle díle skvěle funguje znovu shledání postav na severu v pomalém dialogovém tempu, stejně tak koketování na Dračím kameni a pak epizoda z nenadání spadne do vod velkolepé nabušené bitvy, o které se mi v tomhle seriálu snad ani nezdálo. Mrazení v zádech a husí kůže i hodinu po epizodě. Takhle vypadá epická a výjimečná Hra o trůny, která se ve své předposlední sezóně rozjíždí na plné obrátky. 9.5/10 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)

Reklama

Reklama