Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (664)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dočkali famózního rozuzlení (málem mi z něj ulítla čelist, to vám tedy povím). Psát již po sedmé stejný komentář nemá smysl, proto použiji pouze (lehce poupravenou) větu, jež zazněla v samém závěru, a z níž jsem měla chuť se utopit, upálit a oběsit, ještě předtím bych si však zaplavala ve stříkačkách, vydloubla oko, odstřelila kus hlavy a uřízla obě nohy.;-) "Bez vás by, nesmyslnou brutalitu žeroucí diváci, tohle dílo nikdy nemohlo vzniknout." Dodatek: A heleme se, teď koukám, že bude osmička. Já věděla, že v tom muselo být ještě něco, protože to rozuzlení rozuzlení, které navazovalo na rozuzlení všech rozuzlení z předchozích dílů, bylo stále slabým odvarem oproti rozuzlení, které se teprve chystá.:-)) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci absolutně nesplnili, co slibovali a od toho se také odvíjí moje hodnocení. Nepovažuji se ani tak za fanouška této série, ale spíše za fanouška Jigsawa. To jeho postava a jeho filozofie vdechla sérii kultovní nádech. Začátek nastavuje zrdcadlo zdegenerované společnosti. Milostný trojúhelník je tady rozseknut pěkně ve stylu starého dobrého Jigsawa před zraky hloupého stáda. Pak už to jde ale z kopce. Prostor dostává hospodský blb, který ucítil prachy a samotný Jigsaw má snad dvě scény. Po prvním dílu všichni stále čekáme na podobně dechberoucí závěr. Bohužel se ho už nedočkáme. Chlouba této série je zde totiž odfláknutá nehorázným způsobem. Ze všech dílů si to zrovna tady museli vytáhnout z paty. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto sterilní, bez nápadu a momentu překvapení. O nějakém završení série se zde nemůže mluvit, však tu za pár let budeme mít další příhody Jigsawa, Hoffmana nebo snad Gordona. Na to vsadim boty. Gore je sice patřičně brutální a vypadá dobře, ale nasadit sedmému filmu téhle nekonečné série trojrozměrný prostor mi přišlo fakt trapný. Jediným překvapením je asi bodycount, který se pohybuje kolem čísla 20. Ne však kvůli smrtícím nastrahám, ale hlavně díky Hoffmanovi, který v závěru ze všeho nejvíc připomíná prvního Terminátora. Skutečně to celé mělo skončit už třetím dílem... ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

"V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“...Producenti Vám občas naslibují i věci, které nejsou pravda, ale což o to...3D v tomto filmu bylo jedno z těch slabších, až na stříkající krev totální nuda, a jestli konec byl šokující či ne, to už posuďte sami. Jenom pro pořádek, fanoušek této série nejsem, ale tento díl byl jeden z těch, které mi až tak nevadily.. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo musela táto séria skončiť týmto filmom? Úprimne! Nebudeme si klamať, zo všetkých filmov Saw je tento ten najhorší. Je to čistý ťah marketingu. Už len výber hercov o tom hovorí. Dobrá je maximálne úvodná scénka vo výklade a rozhodnutie chalanov stojí za to. Potom som ešte celkom mal rád mladú Palmerovú, ktorá ale na konci neustále čaká keby sa Gibson ozve a akoby ani ju nenapadlo, že môže byť mŕtvy. Mizerné. Zvyšok filmu absolútne nefunguje. Myšlienka otrasná, herci nie sú dobrí, pasce nie sú zaujímavé, celkovo toto stojí dokopy za veľké tudle. Záver absolútne strašný. Nemám čo viac dodať. Veľmi veľmi veľmi zlé.Hodnotenie: D- ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve filmu se objevil i Chester Bennington, zpěvák skupiny Linkin Park. Ten kvůli své roli Evana absolvoval několik konzultací s učitelem herectví. (JayZak)
  • Rating R - tedy přístupno pod 17 let jen s rodičovským doprovodem, byl získán až na 6. pokus. Filmaři se tak úspěšně vyhli nejtvrdšímu ratingu NC-17, tedy pod 17 nepovolen vstup nikomu. (JayZak)
  • Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama