Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

O tom, jak je to na ČT s nezávislostí a objektivností jsem se mohl přesvědčit na vlastní kůži, oči, uši, nos a hlasivky. Podlézání "správné straně", dehonestace "třídního nepřítele" doma i za hranicemi, vlastně se nic nezměnilo. Když už to tu je, tak by mě zajímalo, jestlipak si Marcela Augustová při dnešních zprávách (a jejich ideologickém zabarvení) ještě někdy vzpomene na časy v Pionierskej Lastovičke (kterou má eufemicky v profilu přejmenovanou na Vlaštovku). Odpad nedávám jen proto, že pak by mi nezbyl stupínek na zpravodajství z výročního sjezdu TOP 09 potvrzujícího vedoucí úlohu této pidistrany v zemi, který se tu jistě taky časem objeví. Jen malý příklad, co je to reportáž (a kupodivu zrovna na téma úpadek žurnalismu). Kromě toho není od věci upozornit na způsob práce dnešních médií, jako stálé zvyšování paranoidního strachu vůči (skoro) všemu. Dámy a pánové, Adam Curtis. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takhle ja si predstavuju seriozni zpravodajstvi. Hlavni moderatorky(i): vsechny decentne oblecene (hezky, ale aniz by to odpoutavalo pozornost), navic jsou sympaticke. Reporteri v terenu: z celeho sveta, kazdemu je dobre rozumet, komentare maji hlavu a patu. A hlavne, fura zpravodajstvi ze sveta (coz se o takove Nove neda rict ani ve srande) - samozrejme i z CR, ale je to tak pul na pul, a tak to ma byt. Kdyz novou formu Udalosti zavedli, trochu mi vadila relativni zdlouhavost (zpravy trvaji nejakych 50min), ale casem jsem si na klidnejsi, ale dukladnejsi tempo zvykl...navic to hlavni se dovite behem prvni pul hodiny, pak uz jsou spis temata s komentari, nebo nejaka kultura, cili jakysi fakultativni "bonus". A v neposledni rade, protoze se jedna o verejnopravni kanal, si muzete kdykoliv pustit "prosvihle" zpravy zpetne na webu zdarma (samozrejme kdyz nepocitam koncesionarsky poplatek). Pet hvezdicek nedavam zadnemu TV poradu z principu, ale fakt je, ze Udalostem neni prilis co vytknout, osobne mi prijdou objektivni (i kdyz se lehke kiksy najdou). ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Novinky (,,jasné a spolehlivé") posílají Události pomalu ke dnu. Zvýšila se akčnost moderátorské dikce (hlavně Savarová) a hustota zpravodajských upoutávek, snížila se důležitost referovaného. V malé desetimilionové zemi má teď hlavní zpravodajská relace veřejnoprávní stanice celých 45 minut, přičemž poměr zpráv ze zahraničí se nijak výrazně nezvýšil, co tam asi chtějí vysílat? Obsah začal VÝRAZNĚ pokulhávat za formou. A navíc: ,,Na silnici tento víkend zemřeli 4 lidi a to je nejlepší výsledek za posledních pět let." (10.4.2012) ()

Frog.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno...to měl snad ještě Žižka obě oči to byla opravdu nezávislá zpravodajská relace,ovšem pomalu a plíživě čt začala ovládat dnes už naštěstí pidi strana na hraně propasti a celý tento gigant i s jeho událostmi došel taky na hranu propasti a přeji mu aby mu koncesionářské poplatky byli po zásluze odebrány.Už jenom třeba proto že jednostranou propagandu i cenzuru už jsem tady v tomto státě zažil.Ale musím říci že komanči za totáče by žasli nad tím,jak to dnešní čt umí. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama