Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dovolte mi sestavit koláž z útržků zdejších komentářů. "Televizní zprávy nemají na ČSFD co pohledávat a hodnotí je jen honiči hvězdiček. Výjimka budiž udělena těm, kteří si Události vyhledali a) proto, aby se přesvědčili, jak si stojí v porovnání s Televizními novinami. A při té příležitosti si nahonili jednu hvězdičku. b) proto, aby nám sdělili něco o hromadě sraček, kterou by za normálních okolností ignorovali, načež si k té hromadě sami čichnou a taktéž si nahoní hvězdičku. Vlastně odpad, ale ten se také počítá. c) proto, aby nám sdělili převratnou myšlenku, že Nova by si měla vzít příklad." Nevím, jak je to se stranickým zaměřením; politické exhibice mě nechávají chladným. Já od zpráv očekávám jen tolik, že se srozumitelně dozvím, co se stalo. Úsudek je pak na mně. ()

pokoutnice 

všechny recenze uživatele

Nový formát Událostí mi tak neuvěřitelně leze na nervy, že jsem je přestala sledovat téměř úplně. Kolotočářské oblečení moderátorů, pětiminutové reportáže o ničem (zprávy nejsou magazín!), předpověď počasí v investigativním stylu aneb v noci bude tma a bacha na to - na Kvildě zmrznete! A když slyším "policisti a turisti", dělají se mi osypky. Aspoň, že Události přestaly být jasné a spolehlivé. ()

Reklama

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický škvár tvářící se seriózně. Je jasné, že jako někteří politici i moderátoři (že Kubale) jsou často na US ambasádě pto instrukce. V poslední době ty novinářský hovna začínají nabírat na síle (US konvoj, US útočné války, migrace atd atd.) Pražská kavárna kolem Havla si mne ruce. Dřív ČT lidem předkládala "pravdu" z Moskvy a nyní z Washingtonu. Smutné, kolik lidí to ještě neprokouklo. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pořadů, který tady podle mýho nemá co dělat a za normálních okolností bych ho ignoroval, ale bohužel normální okolnosti nejsou. Někdy mám dojem, že kdyby se vytvořila hromada hoven a nahoru se napsalo logo čt, příběhnou někteří zdejší uživatelé a budou říkat, jak ta hromada krásně voní a kdyby se pak přes noc ta samá hromada přesunula jinam a jen se vyměnilo logo čt za logo tv nova a přiběhli by k ní ti samí uživatelé, co den před tím, začali by tvrdit že strašně smrdí. Zdejší hromadné přirovnání zpravodajství veřejnoprávky ke zpravodajtsví komerček přejdu s tichým mlčím a úsměvem na rtech. Přece jen za ty roky na csfd už mě hned tak něco nepřekvapí. Přejdu rovnou k věci, tedy k příkladům proč dávám odpad a rozhodně to nebude kvůli porovnávání s bbc. Myslím si, že komedie je zde až dost. 1. Válka na Bálkáně - hlavně z počátku to nebylo nezávislý zpravdajství, ale pouhé předčítání tiskových zpráv vydaných Bílým domem případně sekretariátem NATO. 2. ČT : věc veřejná - to nebylo zpravodajství, ale jednostraně viděné pravdy. 3. Kauza Ďolíček - lidi, kterých se kauza dotýká byli ze zpráv v šoku. Buď učelové lži a nebo naprostá lenost novinářů z ČT zjišťovat si pravdu a dát prostor všem stranám. Opravdu neuvěřitelné, byl jsem v šoku, kam až je Čt schopna zajít a klesnout. Po bodu 3 už jsem se na Události přestal dívat, protože je nepovažuji za objektivní a pravdivé, ale co taky čekat od TV, nad jejíchž "nezávislostí" bdí slepenec prapodivné partičky říkající si rada ČT, kterou jmenujou politici !! Jediný pořad, který na ČT snese přisné měřítko jsou Události, komentáře ve 22:00 na ČT 24 a to je opravdu zoufale málo. Co tady dělá proboha Kocáb ?? Že by novej moderátor zpráv ? No pokud se chce ČT vyrovnat objekitivou zpráv třeba ruský státní televizi, bude kariérista a protekční politik Kocáb ten nejpovolanější. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama