Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Ebon 

všechny recenze uživatele

Miluji tenhle seriál a jeho šílené hypotézy... "Rozuměj, za všechno můžou mimozemšťani". Na druhou stranu History opravdu investovala do výpravy, takže člověk vidí skutečnou hromadu zajímavých lokací. Ne všechny hypotézy jsou úplně mimo, chybí mi tam více vyjádření skeptiků, nyní je to tendenční a je tam moc Dänikena. A nejvíce mě fascinuje Tsoukalos, pokud je někdo mimozemšťan, tak určitě on.. :D ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pseudo-věda. Ale já jsem neuvěřitelně ráda, že žijeme v době, kdy toto může vůbec vzniknout jako dokument a hanit veškeré historicko-archeologické teorie. Kdy vás za to někdo nezavře do nějakého mental hausu. Z první série jsem si sedla na zadek. A Giorgio Tsoukalos je nejlepší a chci ho za muže. A vůbec, až nás přijedou kolonizovat mimozemšťani, tak se beztak ukáže, že je to všechno pravda. ()

Reklama

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Zdaleka né všechny díly jsou na plný počet, ale vzhledem k tomu, že jsem si v již jako malý kluk mnohokrát kladl otázku jak to vlastně s námi všechno je, bylo a bude, a to aniž bych do té doby četl či znal názory E.v.D.(spoustu myšlenek jsme měli téměř totožných) tak prostě nemohu jinak. To co mi v minulosti mnohokrát vrtalo hlavou je zde velmi zdařile převedeno na plátno a rozebráno v podobě otázek a možných odpovědí. ()

THE_Joko 

všechny recenze uživatele

"Zbožnujem" zakomplexovaných PánBožkárov ktorý sa hrajú na filmových kritikov a vytiahnu otrepane frázy tupu: "jodnosmerne natočený výplach mozgu". (Vždy ma vedia rozosmiat) Ja vám poviem čo je výplach mozgu! Je to pravidelné či nepravidelné navštevovanie kostolov či iných ovčích salašov kde ako ovce bez vlastého úsudku si všetci potrebujú niečo ospravedlniť,vyprosiť,vymodliť...Do kedy bude existovať náboženstvo (je jedno aké), do vtedy nebude ľudstvo nikdy slobodne!!! ()

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Fikce, nesmysly a hloupé bláboly. Spousta UFO výskytů by se možná dala vysvětlit fyzikálními jevy, tady se ovšem nikdo o nic podobného nepokouší - je přece jasné, že nás navštívili mimozemšťané a řeší se jen to, co asi tak po nás chtěli. Pokud někdo začne fantazírovat v dnešní době, zavřou ho do blázince, pokud tak ale někdo učinil v 16. století, je třeba ho brát vážně a rozvíjet hypotézy...a většina vynálezů a vědění nepřišla z lidské snahy, ale taky od mimozemských civilizací. Sečteno podtrženo, divák se zde mnoho objektivních věcí nedozví, naopak, je fabulován. Jedinou snahou tohoto seriálu je vytvářet tajemno, nikoliv přinášet korektní úvahy. ()

Galerie (464)

Zajímavosti (6)

  • Zdejší ufolog Giorgio Tsoukalos studoval komunikační studia a sportovní žurnalistiku na Ithaca College v New Yorku. Nemá de facto vysokoškolský diplom, který by nějak souvisel s tématem pořadu. (Zodd)
  • Ve 4. epozodě 2. série "Podzemní mimozemšťané" můžeme vidět ukázky z knihy Julese Verna "Cesta do středu Země". (Terva)
  • V epizóde “Evil Places“ (“Miesta zla“) sa môžeme stretnúť s českým záhadológom a bádateľom Ivanom Mackerlem. (Lukoh)

Reklama

Reklama