Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

angel74 

všechny recenze uživatele

Poněkud infantilní humor, kterým je příběh doslova prošpikovaný, mě sice občas docela dost prudil, ale vzhledem k tomu, že jde primárně o rodinný snímek, dokážu pochopit, proč se k němu tvůrci uchýlili. Když pominu tu příšernou digitalizaci zvířat a nepříjemně pitvořícího se Brendana Frasera, tak film dává dětem zábavnou formou aspoň ponaučení, že by měli chránit přírodu, a to i na úkor svého vlastního pohodlí. Ovšem dalo se to celé natočit asi mnohem lépe. (40%) ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Typická nízkorozpočtová komédia. Všade plno zvierat, ktoré sa vyvršujú na Brendanovi Fraserovi a to je akože veľká sranda. Neuveriteľne veľmi neznášam na konci filmov keď je celá "rodinka" akože pohromade a tancujú tam nejaký otrasný tanček, takže už musím vypínať televízor. Nemám rád tento druh vtipov, aké sú vo filmoch tohoto kalibru. Konštatujem: Nič-moc. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brendanovi vyleze z růžové teplákovky sexy bříško a hned by mu všichni do něj chtěli dát pěstí.. Mně nevadí, že to Rick O´Connell v Egyptě přehnal s tučnou baklavou a že v případě jeho úmrtí by káhirští balzamovači museli použít tolik lněného obvazu, co by normálně vystačilo na pět průměrně rostlých faraónů. Vadí mi, že Fraser skončil v rolích, kde jen padá, ječí, zavlažuje si genitálie a obecně se chová jako naprostý idiot. A co hůř, ono to vůbec není směšné. Mezi komediemi s "nature friendly poselstvím" výstavní trapas a to závěrečné vyznání…, cítil jsem verbální Eau de Toilette Skunk až doma. Děti moje, tohle ne.. ()

Nons3nse odpad!

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať že od Furry Vengeance som čakal viac. Film má rozporuplné hodnotenie. Niekomu sa film páči a niekomu naopak nie. Ja sa musím pridať na stranu tích, ktorým sa film moc nepáčil. Podľa traileru mi pripadal film ako dobrá komédia, ale opak je pravdou. Až na možno 2-3 scény, na ktorých som sa naozaj schuti zasmial, film nedopadol podľa môjho očakávania. Pri ostatných scénach som sa iba pousmial. Animácie na zvieratách boli úplne pokazené. Pripadalo mi to, ako keby to grafici robili na poslednú chvíľu. Celý film spríjemňoval jedine môj obľúbený herec Brendan Fraser. Príbeh síce bol dobrý, ale celé sa mi to zdá byť také nedotiahnuté. Furry Vengeance je predovšetkým určený pre mladších divákov, no my starší sa iba nad filmom usmejeme, a nič viac. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Časy kdy jsme mohli Brendana Frasera obdivovat v Mumii a jejím pokračování jako Ricka O´Connela jsou definitivně pryč. Teď ke z něj tlustá troska která se furt všelijak trapně ksichtí, až je člověku líto jak hluboko klesl. Film samotný je odpudivý natolik, že jsem měl po deseti minutách chuť něco prohodit obrazovkou, a po dvaceti jsem rezignoval a zbytek projel rychloposuvem. O nic jsem nepřišel a myslím že jsem své duševní zdraví ochránil před větší dávkou toho nejhoršího možného humusu. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama