Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix God Bless America a Kick-Ass, který si ale razí vlastní cestu. Je to asi nejčernější komedie, kterou jsem letos viděl, která je však zároveň dost tragikomická. Dozvěděl jsem se spoustu věcí - jak by zhruba vypadalo tažení dvou bláznů s trochu pohnutým morálním kodexem, že mám občas dost černý smysl pro humor a kde že se schovávaly ty hektolitry krve a násilí, které mi chyběly v Guardians of the Galaxy (od stejného režiséra). I přesto však některé scény byly "přes čáru", kde za zmínku určitě stojí cringe humor, na který je asi Rainn "Dwight" Wilson zvyklý z Kanclu ale i jiné věci, tam ale stačí zmínit, že film dostal v Americe hodnocení R. Vzato kolem a kolem je to však prachobyčejná revenge fantasy s "damsel in distress" jako vedlejším chodem, u kterého jsem viděl stejný neduh jako u GBA, tj. velmi malá aktivita, případně úplná neschopnost, policie. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mám ze Super stejný pocit, jako když mi někdo řekne vtip, který není vtipný - po chvíli mi je vysvětleno, že nevtipnost onoho vtipu byla záměrem, protože ona sama má být svým způsobem vtipná (nebo jinak zajímavá). Ale já chtěl přece slyšet obyčejný vtip! Na základě stejného principu je tedy Super buď naprosto nezvládnuté, nebo naopak dokonalé a sofistikované, ale mě to v tom případě vůbec nezajímá, protože i sofistikovanost má své místo a čas. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nebyť Ellen Page, ktorá je v tomto filme absolútnym zázrakom by to bol skutočne mizerný film. Na môj vkus je asi trošku moc naturálny (najmä v posledných 15 minútach) a občas mám pocit, že mohol trošku z toho ubrať. Myšlienka je fajn, herecké výkony nič zaujímavé (s výnimkou Ellen Page), príbeh nič moc, a jediné čo ešte dvíha tento film je záverečné rozuzlenie, ktoré je skutočne pekným zakončením. Inak si však myslím, že bude lepšie ak to nebudete ani pozerať. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kdyby Kick-Ass nebyl o pár měsíců první, asi by měl Super hodnocení ještě o pár procent výše. Takhle to je jen jeden z wannabe heroes flmů, kterých se poslední dobou vyrojilo docela dost. Super od konkurence poznáte tak, že je komornější, daleko více indie a hlavně ještě o parník brulánější v humoru. Ono koukat na frajera jak mydlí hasákem do čela chudáka borce za předběhnutí ve frontě na lístky do kina je docela úlet. Super se toho stejně jako hlavní hrdina nebojí. On vlastně ten film nejen že si dělá srandu z hrdinských filmů, on si dělá srandu i z filmů, co si dělají srandu z hrdinských filmů. Inception. Po téhle stránce teda spokojnost. Škoda jen že ta zápletka je nakonec tak plochá a nerozvinutá, stejně jako jednotilivé postavy. Proto "jen" tři hvězdy, i když jsem na těch 96 minutách docela dost dobře pobavil. A Ellen Page? Ta je ... ehm ... vtipná? All it takes to become a superhero is the choice to fight evil. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Gunn až trestuhodně promrhal herecký potenciál a natočil jen průměrný film, který připomíná béčkovou variaci na Kick-Ass. Navíc se viditelně nemohl rozhodnout, zda půjde cestou akčních jatek ala Texaský masakr nebo pohodovou komedií s divácky přívětivou tématikou. Škoda. O to víc se zase těším na druhý díl Kick-Ass. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)

Reklama

Reklama