Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 3

Recenze (1 383)

Zeck 

všechny recenze uživatele

UFFF! To jsem si oddychnul, závěr bych po prvních deseti minutách vůůbec nečekal! Naprostá bomba, ty roboti, ta akce, ty souboje!! .... Dost orgasmových výlevů fanoušků Transformers. Real Steel je ta nejhorší kombinace umělých emocí, klišé a stupidního imaginárního mlácení imaginárního soupeře. Chybělo snad jen záverečné vztyčení americké vlajky a do posledního kola nastupující otec bez trička, který si to v pěstním souboji ručně rozdá proti železu a vyhraje. Máme zde další 11leté dítě, které je inteligentnější než většina dospělých, jeho proslovy k milionům diváků byly naprosto perfektní, skoro jsem se vážně podělal z jeho "hecování".... Kate ze Ztracených, paráda, její empatie mi sahala z obrazovky až po prdel, takhle si představuju věrnost, perfekní vzhled a přesto čeká dva roky, než jí přijede její milý dát v noci pusu a zase odjede. Zkrátka, vše bylo úžasné, škoda, že to tvůrci nedomysleli a nenechali Atoma na závěr promluvit, aby řekl "m-m-m-milu-j-u A-a-me-r-i-ku-u". Walt Disney a filmeček pro desetileté? 20% - čistě za klišé a záverečný "Real S(teel)ouboj" ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako ja nemám rád tieto filmy. Išiel som do toho z takou nechuťou. Ani som nevedel o čom to je. Nič som neočakával a dobre som robil. A nemám rád Ameriku :) Ale týmto filmom tí šmejdi na mňa zahrali takú habaďúru akú svet nevidel. Vložili do filmu emocionálny prvok v podobe pestovania vzťahu medzi otcom a (ne)chceným synom. A na mňa proste tieto emocionálne sračky zaberajú. Navyše sa mi páči, že to išlo opäť cez "šport" . Skoro ako v OVER THE TOP ;) ..len kamióny nahradili roboty .. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Buena Vista // Počet premietajúcich kín v USA: 3,440 // Otvárací Víkend USA: $27,319,677 // Nekompromisných 100% za elegantnú audio-vizualizáciu, za režisérsku prácu Shawna Levy, za herecké duo Hugha Jackmana, Dakotu Goya a za zmysluplný a dojímavý dej. Filmy Warior, Rise of the Planet of the Apes a Real Steel sú pre mňa trio najväčších prekvapení roku 2011. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $85,468,508Tržby Celosvetovo $295,468,508Tržby za predaj Blu-ray v USA $29,252,357 //počet predaných kusov 1,040,902Tržby za predaj DVD v USA $24,987,033 //počet predaných kusov 1,449,664║ Nečakal som od rutinéra Levy-ho zázraky a ani som ich nedostal, dej len obohraná kostra, spoznávanie tatka z nechceným synom cez nejaký spojovací element(robot), Hugh Jackman prevažne nečakane otravný, na druhú stranu synček(Dakota Goyo) a robot ATOM maximálne roztomilí vo vyhrajkaných záberoch production a la Spielberg, proste kamera v podaní Mauro Fiore robí film elegantným a necháva nás vychutnať technickú trikovú brilantnosť, v podstate to čo nám ponúkli Transformers 3 to isté máme aj tu len našťastie v znesiteľnejšom prevedení, takže len priemer. /60%/ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nevím, existuje-li výraz pro úchylku, díky níž se jeden sveřepě a dokolečka morduje přiblblými příběhy o špatných otcích krpatých synků, ale já ji evidentně vlastním. Zatímco Mea Culpa potěšila a Chef jen tak prosmrděl kolem, Stýl Fist mi vyfistovala skoro až ke slepáku, bez varování a - po hříchu - beze špetky potěchy na straně mé či mých klků. Pranic nepomohla nozdratá Evanželýna či Džekmen, které já docela smím. Film tak obludně oslavuje americkou zábavu dementům určenou, tedy wrestling, že se mi chvilkami chtělo bečet, což je nejvzrušivější zvuk pro každého zaoceánského milce té chujoviny. Celou předraženou hovadinu krásně podtrhuje echt ekl dabing, jehož se dostalo postavě náctiletého zkurvysynka. Když se nad tím tedy zamyslím v klidu, bez emocí, tak to ani moc nedoporučuji, což? ()

Galerie (106)

Zajímavosti (18)

  • Když se Charlie (Hugh Jackman) baví s Maxem (Dakota Goyo) o tancování s robotem, tak prohlásí, že tancovat vůbec neumí. Ve skutečnosti je Hugh Jackman výborný tanečník a zpěvák, což dokázal například ve filmu Největší Showman (2017) nebo v roli moderátora předávání Oscarů v roce 2009, kdy sklízel ovace za svůj úvodní výstup před zahájením slavnostního ceremoniálu. (WathanajX)

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama