Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Bohužel to však není případ této série, protože tady se spíš jedná o rčení od desíti k pěti. Už předchozí díl dával jasně najevo, že tvůrcům rapidně dochází nápady, humor se stával čím dál tím víc jednodušší a o kvalitě příběhu ani nemluvě. Agenti v sukních mají nevýhodu v tom, že postava Bábiny (Martin Lawrence) nedostala tolik prostoru, na jaký jsme zvyklí, a do popředí se dostal Brandon T. Jackson jako Trent, jehož studentský život je prakticky hlavním tématem celého filmu, což snímek posouvá kvalitativně někam směrem k americkým komediím pro náctileté. Samotný Jackson a jeho herecký projev mi moc nesedl, jeho dějová linka mě vůbec nebavila, love story působilo doslova trapně. Lawrence se také zrovna dvakrát nepředvedl, jediná fakt vtipná postava byl asi herec Faizon Love. Příběh nuda, humor téměř nulový, scénář o ničem, a pak k tomu všemu ještě ten otřesný hip hop pro náctileté. Hnus. Další díl už asi raději vynechám. 2/10. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Částečně se mi to zdálo podobné prvnímu dílu, jen s tím rozdílem, že roli utajovaného a zamilovaného mládence hrál tentokrát syn hlavní postavy. Nicméně, i tak byl film obohacen, jako v předchozích dílech, ale už jsem se zde tolik nezasmál. Myslím, že John Whitesell se snažil zbytečně zaměřit spíše na děj, a trošku mu unikly ty fajné srandovní scénky, které byly jak v jedničce, tak ve dvojice. Ale jako celek, dobrá rodinná a pohodová komedie. Bohužel, pár procent musím oproti dvojice ubrat. 70%. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Ako pochovať podpriemernú komediálnu sériu? Kto to tuší? Aha, tam vzadu sa hlási scenárista Matthew Fogel, ktorý tentoraz napiekol riadne silnú dávku. Policajt a jeho problémový syn lomka najvačší rapper z okolia - mimo, dokonalý hlavný hrdina pre ktovýkoľvek film z blaváckeho podsvetia, s Rytmusom by to bola úderná dvojka - sú nútení poopraviť svoje vzájomné vzťahy a nastúpiť na dievčenskú školu. Bábinkovský humor a výchova ala big momma style sa snúbia so zápletkou utajovanej identity a polomafiánskymi truhlíkmi, ktorí idú Bábince a Charmaine - to meno sa teda FAKT podarilo - po krku. Aký otec, taký syn je dúfam posledným klincom do rakvy celej série. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ony už první dvě „Big Mommy“ byly spíše než Lawrencovým potvrzením ataku nejvyšších hollywoodských příček, Murphyovským vyklizením pozic, ale zkoušet narvat do XXXL kalhotek ještě „syna“?!?!?!?!?!?! A ještě k tomu s lookem středoškolské komedie se všemi jejími neřestmi v čele s panovačnou královnou školy?!?!?!?!?!?! Teď už je na řadě jen sednout si ke stolu celá rodinka a začít na přeskáčku prdět :( ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama