Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, chápu, že tvůrci museli zase pokročit o něco dál a vymyslet zase něco navíc - bohužel Brandon T. Jackson mi příliš nesednul (jako herec) a jeho scény patřily k tomu slabšímu, stejně tak i jeho love story a změna osobnosti. Martin Lawrence tím pádem už nedostal tolik prostoru a tím také celý film upadal. Kurtis Kool - postava Faizona Lova, obstarala největší zábavu z celého filmu. Film samotný za 1* + druhá * za kočičky a Faizona. Závěrečný video Lyrical Miracle je super. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Bohužel to však není případ této série, protože tady se spíš jedná o rčení od desíti k pěti. Už předchozí díl dával jasně najevo, že tvůrcům rapidně dochází nápady, humor se stával čím dál tím víc jednodušší a o kvalitě příběhu ani nemluvě. Agenti v sukních mají nevýhodu v tom, že postava Bábiny (Martin Lawrence) nedostala tolik prostoru, na jaký jsme zvyklí, a do popředí se dostal Brandon T. Jackson jako Trent, jehož studentský život je prakticky hlavním tématem celého filmu, což snímek posouvá kvalitativně někam směrem k americkým komediím pro náctileté. Samotný Jackson a jeho herecký projev mi moc nesedl, jeho dějová linka mě vůbec nebavila, love story působilo doslova trapně. Lawrence se také zrovna dvakrát nepředvedl, jediná fakt vtipná postava byl asi herec Faizon Love. Příběh nuda, humor téměř nulový, scénář o ničem, a pak k tomu všemu ještě ten otřesný hip hop pro náctileté. Hnus. Další díl už asi raději vynechám. 2/10. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Částečně se mi to zdálo podobné prvnímu dílu, jen s tím rozdílem, že roli utajovaného a zamilovaného mládence hrál tentokrát syn hlavní postavy. Nicméně, i tak byl film obohacen, jako v předchozích dílech, ale už jsem se zde tolik nezasmál. Myslím, že John Whitesell se snažil zbytečně zaměřit spíše na děj, a trošku mu unikly ty fajné srandovní scénky, které byly jak v jedničce, tak ve dvojice. Ale jako celek, dobrá rodinná a pohodová komedie. Bohužel, pár procent musím oproti dvojice ubrat. 70%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Nia Long, ktorá v predošlých dvoch dieloch hrala Sherry, odmietla svoju úlohu zopakovať. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama