Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (107)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Blbe az z toho boli. Na tenhle film jsme sli naprostym omylem. Hlavnimi hrdiny jsou tu fekalie a blitky, coz ma asi pusobit vtipne. Fakt je, jsem ten smrad doslova citil, a to i bez karticky, kterou mi pani v pokladne jaksi zapomnela dat. A ta mala Rebeka mi prisla naprosto nesnesitelna. Takovy maly rozezrany sebestredny parchant, ktery by zaslouzil na prdel. Dej filmu jsem absolutne nepochopil. Zapletka s casem byla tak pritrouble nelogicka, jako by to vymyslelo adolescentni trdlo. Chtel jsem dat jednu hvezdicku za Jessicu v kozenem oblecku, ale ani to nakonec nedam. Zbytek filmu je totiz blee. Never ever. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $38,538,188Tržby Celosvetovo $85,564,310▐ úvod začal celkom dobre, farbyto, uletene, príjemná Jessica Alba ako agentka ale potom prišlo prehodenie na výhybku do spodných nízkych vôd zábavnosti, kde fakt hlúpe scénky nepoznali konca kraja, toto Robert Rodriguez musel ukuchtiť asi pri kydaní hnoja, fakt des /15%/ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel, noví Spy Kids už nejsou tak zábavným filmem, jakým bývali...Nevím přesně čím to je. Rodriguezem? Obsazením? Počítačovými triky? Špionem, co s sebou nosí dítě? No nevím, ale to poslední mě dost překvapilo a to v negativním slova smyslu. Nijak zvlášť jsem se netěšil, takže to pro mě zklamání není, ale doufal jsem ve víc. 50% je skoro moc... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pes s akcentom Jamesa iste nemal chybu, hoci je to jediný prvok, ktorý robí film cieľovým artiklom, teda komédiou. Deti sú v poho, jednoznačne navrch ma chlapec, v ktorom som sa sem tam videl. Au. Prdíky, zvratky, decko prehadzujúce si zločinca, morálne poučenie, zadrbkaná mamka, ocko niekde mimo, ešte raz smrad, merkaptány, iste nemôžu chýbať, veď aj k tomuto smeroval vývoj civilizácie cez techniku, intelekt a E=mc2. Ináč zábava s nepochopeným smiechom. A ešte som zabudol. Jessica Alba – /už je to z mojej strany trápne./(26.03.2012, BDrip) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Doufám, že to byl jen fór. Naprostá katastrofa, především herecká. Příběh by zas až tak zlý nebyl, kdyby se týkal zase Carmen a Junyho, ale tihle noví špionci, katastrofa. Jessica Alba opravdu roli nezvládla,malé děti byly velice trapné,nezábavné a nezajímavé. Bavily mě pouze scénky kde byli Juny a Carmen, ostatní bylo strašné. Mluvící pes, wtf?? Jinak ovšem vybaveníčko obdivuji, skvělé nápady a velmi přesvědčivé..Efekty taktéž skvělé, jen herci mohli být zvoleni jiní. 1* a víckrát už to vidět opravdu nemusím. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • FIlm se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)
  • Nápad na natočení snímku vznikl díky Jessice Albě přebalující potomka během natáčení Rodriguezova filmu Machete (2010). (Chloe..)
  • Jedná se o první film v česko-slovenské kinodistribuci ve formátu 4D, tedy se zapojením čtvrtého rozměru, a to vůní. (Sufferer)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama