Reklama

Reklama

VOD (1)

Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je na útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 3

Recenze (1 382)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $58,877,969Tržby Celosvetovo $198,615,996Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,159,443 //počet predaných kusov 640,741Tržby za predaj DVD v USA $12,678,587 //počet predaných kusov 673,574║ Triková a vizuálna stránka prepracovaná, akcia tam dobre sedí, občas tam škrípu prechody medzi scénkami ale to sa ešte dá prepáčiť, nuž ale o deji a postavách sa to už moc chváli povedať nedá, aspoň ako taká malá výhoda je že to nekopíruje úplne príbeh pôvodného filmu Total Recall z 1990, a berie si to len nejaké tie zlomky a prevažne sa to uberá svojou aj keď nie príliš dokonalou cestou, Kate Beckinsale pôsobí ako nezlomný terminátor, Colin Farrell a Jessica Biel pre chabú výstavbu postáv takmer stratený do prázdna, žiadna postava nedokáže najak zvlásť strhnúť a na tom film trpí na viac, čo na tom že všetko ostatné je tu vyleštené k dokonalosti, škoda tešil som sa ale dostal som len ničím prekvapivý priemer, kde potešia aspoň akčné sekvencie. /videl v kine: 60%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když potkáte opravdu, ale opravdu luxusní roštěnku, rozbalíte na ni veškerý svůj charm, navalíte ji do hlavy všechny osvědčené klíny, rychle za sebou do ní nahážete ty dvě povinné večeře, konečně přijde ona noc s velkým P, kdy ji za mihotavého svitu svíček podbarveném decentně nevtíravými, toužebnými tóny masterpissu Eltona Johna "Can you feel my dick tonight" něžně položíte na postel posypanou plátky růží, po předlouhém vášnivém polibku ji přes dokonale tvarované trojky sjedete rukou na opálené, léty pilates perfektně zpevněné břicho, za jejího táhlého, všeslibujícího vzdechu pokračujete níž až pod džíny a ......... nahmatáte čuráka? Ne? Pak určitě zkuste tohle nové Totální vzpomínání na časy, kdy ještě scénáristé neměli v hlavách nasráno a režiséři uměli točit akční sci-fi, u kterých se vám zhnuseně hlavou nehonily kraviny o nějakých odporných transkách. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spy who bored me. Wisemanův (na klasické sci-fi béčko příliš suchý) Rekall mi nachystal necelé dvě hodiny vzpomínek, o které jsem vůbec nestál. Rutina, uniformita, plagiátorství, trapná pomrkávání k originálu, akční režisérova choť (začínám si myslet, že je to pro ni ventil, aby ho nemlátila doma) a recidivní patlal Wimmer podepsaný pod leklým scénářem. Pokud Kurtík tvrdí, že dobrá akce je v jeho očích víc jak sex, pak to u něj doma trvá 12 sekund i s otočením na záda a kajícným promiň.. Nezbývá než souhlasit s uživatelem Zeebonk, že tento remake je zbytečnější, než ukrajinská šlapka v centru Vatikánu - už jen proto, že během zdlouhavých konkláve musí kardinálům zákonitě „vyhládnout“.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem novou verzi Dickovy povídky, dostal jsem nesnesitelně nudnou coververzi jednoho skvělého filmu. Pominu-li povedené vizuální efekty a nápad s oprášením "starého dobrého" vysídlování nepohodlných obyvatel Velké Británie do Austrálie, nezaujalo mě v novém Total Recallu vůbec nic. Nejapný příběh plný pitomostí a klišé, který se nezmůže na nic nápaditějšího než na citace z originálu, se Verhoevenově krvavé sci-fi anekdotě nemůže rovnat ani v nejmenším. Colin Farrel je trapný, Bill Nighy nevyužitý, ženské postavy zbytečné. Stejně jako celý tenhle snímek. Zafungovalo snad jediné - při jeho sledování jsem dostal chuť podívat se znovu na všechny ty mnohem lepší filmy, které vykradl. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět ("ukradený" z původního filmu) zabalený do temně vykresleného prostředí budoucnosti a nerealistických, nezajímavých akčních scén. Film, který se snaží působit na dvou rovinách: Jako post-apokalyptické drama i odlehčený akčňák (odlehčený potom čistě proto, že už předem víte, že ani jedna z tisíců kulek hlavní hrdiny nezraní, i to, že záporáci budou umírat vzestupně podle své důležitosti). A jako takový nefunguje ani na úrovni jedné. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (36)

  • Kate Beckinsale (Lori Quaid) prohlásila, že po zkušenostech s filmovou sérií Underworld (od r. 2003) tentokrát ocenila "úbytek gumy, kůže a latexu". (Sufferer)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 58,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 198,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (více)

Reklama

Reklama