Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

runner85 

všechny recenze uživatele

Na dneska som potreboval niečo dobré, nenáročné a vtipné. Umyl som si k tomu višne a pustil film a začal ládovať. Po krátkom čase som prišiel na dve veci že misku s višňami mám prázdnu a ta druhá že som začal zívať a krútiť hlavou že čo to pozerám. Tak som si naplnil misku ešte raz višňami a dal filmu šancu že sa rozbehne, že sa začnem smiať. Okrem dávky klišovitej romantiky, nezáväzného sexu a troška hlúpych dialógov som zistil že višne som zjedol, film dopozeral bez toho aby som aspoň troška pocítil dajaký druh emócie ... slabé slabé slabé ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vtipná, volně plynoucí romantická komedie, která splňuje mé očekávání od tohoto žánru... To, že Barrymore umí přesvědčivě zahrát romanťárnu víme, Justin Long to k mému překvapení zahrál též dobře... S příběhem samotným se nejvíce musí ztotožnit Ty, kteří taktéž mají vztah na dálku a jsou tak odloučeni od své milované polovičky... Nicméně až na jeden či dva zvraty (dobře, jeden větší, jen nebyl podán tak intenzivně, jak bych od něj čekal, což je škoda), snímek jede v zavedeném rytmu s vtipnými scénkami, dobrou kamerou a příšernou kapelou... :) Nicméně, té hodiny čtyřicet nelituji, jelikož jsem se nenudil... ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Příjemná vztahová záležitost tvářící se ze začátku jako oddychová a chvílemi perverzní komedie, která sebejistě drží v každé konverzaci obstojnou hladinku humoru, aby se z ní postupem času stal film, u kterého už nevyhlížíme další vtipné fráze, ale napjatě čekáme rozuzlení zápletky a sledujeme, jak si láska a osud navzájem podtrhují nohy. Sympatičtí herci, fungující komediální poloha a zvládnuté hlubší momenty z dusivé fáze vztahu, tak proč nepřihodit půlhvězdu. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu šlo vytěžit mnohem víc. Vděčné a nevyčerpatelné téma vztahů na dálku sice funguje na sto procent, stejně jako v ostatních x filmech, ale neobsahuje žádný motiv nebo něco zapamatováníhodného, co by jej vystřelilo nad tuto mírně nadprůměrnou rutinu. Šablonovitá režie, většina fórků ohraných, stejný vývoj postav a takhle můžeme pokračovat dále. Jenže na rozdíl od ostatních je ukořeněna v realitě, což jí připisuje mnoho bodů navíc. Ale i přesto, že se jedná o zdaleka jednu z nejsnesitelnějších "barrymoreovek", její vytoužený cíl je však dál než se zdálo. 5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obyčejná romantická podívaná se sympatickou ústřední dvojicí, zábavnou Christinou Applegate a pěknými úvodními titulky, což jsou klady, a se zbytečně vulgárním a jakoby pro efekt peprným humorem, který mi nepřišel vtipný, otřesným člověkem jménem Charlie Day ve vedlejší roli (vážně o takovém volovi může někdo seriózně tvrdit, že je komik?) a se stokrát viděným, nejklišovitějším možným scénářem, což jsou zase zápory. Dvě a půl z pěti, čili čistý průměr. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama