Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Justin Long je mi děsně nesympatickej a na můj vkus byl ve filmu až moc, navíc nechápu, co na něm Drew viděla v reálu, nesluší jim to ani na plátně, každopádně jsem ho zkousla, protože film je tak prošpikovaný hláškama, že jsem se prostě jednoznačně bavila a dávám silnější tři hvězdy, lepší nadprůměr, který mi sedl, pobavil, ale na druhou stranu byl film vlastně o ničem a ten Long, z něj skřípu zubama ještě teď... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Marná snaha o humor – jehož zdrojem asi mají být buranští hrdinovi kamarádi - a ani romantika se nevyvedla. Spíš je to otravný film o lidech, co si telefonují, aby za sebou občas přiletěli a pak se vytáhne jeden nepravděpodobný konflikt – jak se dalo čekat – který je tu scenáristicky vklíněný zcela násilně. SHRNUTÍ: Kdo to neuvidí, o nic nepřijde. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

U filmů z tohodle zprofanovaného soudku se počítá s humorem pokleslejšího levelu podle osvědčených šablon a představ o masové zábavě nebo s nášupem cukrové vaty, v nejhorším se přitlačí na obojí. Dál než se zdálo je jiný případ. Člověk tedy jaksi zůstává dlouho ve střehu, ale s postupným uvolněním musí chtě nechtě konstatovat, že výše citované se, bohudík, nekoná. Naopak se svěžími vtípky a poměrně civilní vztahovou zápletkou nechá rád a zcela odzbrojit. Na 5* to sice přímo není, ale když jste tak nepřející (64%), tak to já si zas přihodím. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes hollywoodské obsazení se jedná o překvapivě nehollywoodskou romantickou komedii, která je nahony vzdálená ostatním žánrově podobným filmům titulních herců. I přesto, že se k sobě úvodní představitelé vzhledově příliš nehodí, hrají velice dobře a na žánr i překvapivě svěže, čemuž pomáhá i civilní, uvěřitelný příběh o úzkostech vztahu na dálku. Pokud divák připočte fakt, že se zde nevyskytují žádné křečovité vtípky ale naopak svěží a občas i opravdu vtipné dialogy, vznikne nenápadná ale překvapivě kvalitní podívaná, na kterou se sice rychle zapomene ale rozhodně nenudí. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me dostalo, doslova! Dlouho jsem se k tomu odhodlavala, nechtela jsem videt dalsi tuctovou romantarnu... ale tohle vazne neni ten pripad. Je to jedna z nejlepsich romantaren, jake jsem videla (a ze jich bylo nepocitane). Nejvetsim plus je tema samotne, ktere neni tak ohrane, troufam si rict, ze tu v tehle podobe jeste nebylo. Jde o to, ze ten pribeh je tak opravdovy a tak krasne a chytre napsany, ze hlavnim hrdinum hltate kazde slovo. Drew a Justin jako by pro sebe byli stvoreni. A co vic, je to tak kouzelne vtipne! A tim nemyslim trapne oplzle vtipky, ale uzasne nevtiravy a prirozeny humor, ktery mi ve vetsine romantaren chybel. Pro to vsechno a pro trochu nostalgie (protoze jsem vztah na dalku uspesne absolvovala) se tenhle film elegantne a pravem zaradi mezi me petihvezdickove oblibence. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno