Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Marná snaha o humor – jehož zdrojem asi mají být buranští hrdinovi kamarádi - a ani romantika se nevyvedla. Spíš je to otravný film o lidech, co si telefonují, aby za sebou občas přiletěli a pak se vytáhne jeden nepravděpodobný konflikt – jak se dalo čekat – který je tu scenáristicky vklíněný zcela násilně. SHRNUTÍ: Kdo to neuvidí, o nic nepřijde. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Pěkný odpočinkový film. Sice je pravda, že nemá nějaké výraznější momenty, a je dost možné, že si za pár dní už na nic pořádně nevzpomenu. Na druhou stranu splnil vše, co jsem chtěl. Odpočinul jsem si, pobavil jsem se a viděl jsem moji milovanou Drew, navíc se film vyhnul mnoha běžným klišé. Takže za mě spokojenost. 75% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDU TADY A TY TAM, A BUDE TO VZTAH NA DÁLKU, PROTOŽE NA ROVINU, JSEM DO TEBE BLÁZEN!...../// J. Long není debil, jen potřebuje potkat ženu, která je zábavná, inteligentní a aby si dokázala občas vyčistit disketu (v baru, chlastem). D. Barrymore je holka sympaťačka a mám dojem, že si to herectví užívá čím dál víc! Taky vás zajímá, jak někdo může dostat kopačky a hned nato si zapíchat? Ano? Zřejmě nejste smutní, osamělí, zahořklí lidi a už jste tenhle film, kde se hodně mluví, trochu randí, občas píchá, viděli. Nevadí vám, když se vtipy točí HLAVNĚ kolem sexu a že do ložnice je to dost daleko (kolikrát dál, než by se zdálo)! Romantika na dálku (i blízku) není nijak přeslazená, a většinou se řeší dospělý věci – a sex. Toho není nikdy dost! (Možná se to týká i humoru...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč mám přezdívku ,,švýcarskej nůž“. 2.) Chci sledovat vztah, ze kterýho má kluk modrý koule. 3.) Sex po telefonu? Zadarmo? V který minutě? (61:30). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno