Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli ženský pohled filmu uškodil než prospěl, každopádně to byla pohodovka. A to díky pořád skvělé a usměvavé Drew a sympatickému Justinovi, kterým to dohromady hezky klapalo. Takže oddychovka na zvednutí nálady zafungovala, čili není proč hledat mouchy, komáry, vši ani jinou havěť, když jeden hledá ždibek pozitivismu v dnešní prašivině. Scény o sexu byly tradičně po americku trapné, ono skákat od puritanismu k benevolenci není snadné normálně, natož pro pošuky jejich typu. S tím se holt nedá nic dělat, buď se budu dívat, nebo to vypnu a já to nevypla.☺ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

Reklama

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Drahá Drjů, je hezké, že hraješ ve filmu se svým milým, ale tímhle sis docela trhla ostudu. To by asi řeklo moje druhé já, jež je zaseklé v pubertě. Mé dospělé já říká, že se na to dá koukat, ale stačí jednou a pak to zapadne v davu. Tohle si na DVD koupí jen člověk, který si neváží peněz a neví, co je dobrá investice. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na dneska som potreboval niečo dobré, nenáročné a vtipné. Umyl som si k tomu višne a pustil film a začal ládovať. Po krátkom čase som prišiel na dve veci že misku s višňami mám prázdnu a ta druhá že som začal zívať a krútiť hlavou že čo to pozerám. Tak som si naplnil misku ešte raz višňami a dal filmu šancu že sa rozbehne, že sa začnem smiať. Okrem dávky klišovitej romantiky, nezáväzného sexu a troška hlúpych dialógov som zistil že višne som zjedol, film dopozeral bez toho aby som aspoň troška pocítil dajaký druh emócie ... slabé slabé slabé ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než průměrná romantická komedie, i když celý příběh je založen vlastně na jediné premise (nefunkčnosti vztahu na dálku). Množství známých životních pravd (a filmových zmínek, potěší především na Top Gun) je celkem přiměřeně, parťáci hlavního hrdiny typicky "nechutní" a výstřední, tudíž snadno zapamatovatelní. Film má obrovskou výhodu (když odhlédnu od Drew Barrymore) v Justinu Longovi, který si pomalu ale jistě získává své pevné místo v amerických romantikách současnosti. Konkrétně v jeho kariéře je krásně vidět posun od teenage komedií k dospělejším a "serióznějším" projektům - Stáhni mě do pekla, Až tak moc tě nežere, After.Life a právě Dál než se zdálo. P.S. Já nemám rád žádné homosexuální filmy o stíhacích pilotech a open door policy preferuju na jiný způsob. :-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama