Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parádní prequel jízda, která je pro mne Guilty pleasure roku a nejzábavnější letošní Heist žánrovka, která si vytírá zadek i s Red Notice.Šikovný Matthias Schweighöfer režíruje i hraje hlavní postavu a jako kasař je opět velmi zábavný, sympatický a férový. Potěší i zbytek týmu s nádhernou Nathalie Emmanuel a Stuartem Martinem, který vypadá jako dvojník Wolverina.Příběhově je to docela přímočaré, ale neskutečně stylové a zábavné po celou stopáž. Otvírání sejfů má nejen zajímavý mytologický background, ale i vhodně a atraktivně zvolenou lokaci ( Paříž, Praha, Svatý Mořic) a samotné odemykání musí být pro zámečníky to, čím byl Dámský Gambit pro šachisty- tedy pomyslné vyvrcholení.Překvapily mě osobní souboje, teda nebylo jich moc, ale když na ně došlo okamžitě se mi vybavil stylový Matthew Vaughn- slow motiony, kamerové úhly, Rko- Mazec! Vizuálně velmi dobré, hlášky fungují a je jich dostatek, překvapily mě i docela nečekané zvraty a snové sekvence se Zombie mají taktéž něco do sebe. Potěší i titulková scéna s navázáním na Army of the Dead. Já se už dlouho při filmu nebavil tak skvěle jak tady, pár maličkostí na plný počet schází ( Přece jen Gore a Zombie jsou pro mne atraktivnější než sejfy, ale přesto velmi dobře strávené 2 hodiny).Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 4/5, Násilí 3/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 8/10. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natahovaná, místy fakt nudná, jednohubka o tom sympatickém Němcovi, co zařval při zombie apokalypse. Takový odvar všech těch různých Dannyho Parťáků, co se na nich chce přiživit, a marně se je snaží i parodovat. Potěší ale spousta pražských reálií. Akci moc nijak nečekejte. Režisér i hlavní hrdina v jednom je sympaťák, to se musí nechat. Ve výsledku hrozitánsky děravý scénář na zcela zbytečný film, ovšem s famozní hudbou. Za pár hodin už nebudu vědět, na co jsem se to vlastně koukal. 55% ()

Reklama

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Matthias není špatný herec ani režisér, ale béčkový scénář nemá šanci zaujmout. Kromě ústřední dvojice jsou postavy naprosto zapomenutelné a "heisty" mají asi tolik nápadu a napětí jako recept na bábovku - prostě vlezem do banky zadníma dveřma, otočíme párkrat kolečkem a voilà. Za Dieterovy sluchové skills by se nemuseli stydět ani netopýři - odemykání sejfu za jízdy v náklaďáku je někde na úrovni Fast & Furious 9. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Úprimne, ja som si "Army Of Thieves" užil oveľa viac ako "Army Of The Dead". Neviem posúdiť, či je to objektívne lepším filmom, no minimálne za seba môžem povedať, že ma to viac zaujímalo, bol to schopný sledovať a nenudil som sa. Počas "Army Of The Dead" som postupom času začínal mať pocit, že jednotlivé príbehové línie sú zbytočné a film sa snaží byť serióznejším, než je nutné. A chcel som asi vidieť viac zombíkov, než zloducha, ktorý chce z Las Vegas ukradnúť niečo cennejšie než peniaze a podobne. Tentokrát tu dokopy mám oveľa menší príbeh, kde sa sústredíme len na Sebastiana (Dietera), ktorý má možnosť otvoriť 3 trezory, ktoré sú pre neho absolútnym symbolom umenia. A pritom zobrať nejaké peniaze a získať dievča svojich snov. Je to síce možno oveľa menší príbeh a rozhodne nie je treba sa venovať príbehu na všetky svetové strany ani nič podobné, no oveľa viac ma to bavilo, lebo film pôsobil viac sústredene, nemal žiadne odbočky, ktoré nikam neviedli a Sebastianovi som v jeho úlohe veľmi fandil. A je super ho sledovať. Ako je to pre neho obrovskou láskou. Toto som počas otvárania "Gotterdämerungu" v predošlom filme necítil. Takže film niečo predsa len dokázal. Ako jednoduchý heist film to funguje dobre a skôr si myslím, že keby sme nemali neustále pripomínané, že v Las Vegas máme zombíkov, bavilo by ma to ešte viac. Ale vo výsledku, toto bol pohodový film, ktorý som si naplno užil. A splnil svoju misiu. Hodnotenie: B ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama