Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

teutates 

všechny recenze uživatele

Absolutně mi nejde do hlavy dané obsazení, které se nejspíš sešlo v hospodě a tady to "son on no fuck" nečetlo ani z dálky. Rád podotknu svůj názor a dívalo se mi na to nanejvýš špatně, hrozně, otřesně... protože dneska už píše kdejaký šulin (viz já) kdejaké ptákoviny (viz son of bla bla...), které se ztrácejí ve své podstatě. To už nejde napsat něco, co dává smysl a funguje jako celek, nee to je potřeba všechno zamotat, pohrát si s časem, vykulit na diváka různé konspirace, to je parááádička a pak to tak i vypadá. 3/10 A o čem to bylo? o ničem... ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Bohužial dalšia kriminálka , ktorá nemá potencionál aby vás vtiahla do deja a udržala si pozornosť až do konca.A nepomáha ani to že tu hrajú Al Pacino a Ray Liotta .No aj ked priznám že záverečné ukončenie nie je vôbec zlé otázkou , ale bude či to do konca vydržíte.Toto sa moc režisérovi nepodarilo a možno na pár skvelých momentov budete sklamaní.Aspon že to má dosť krátku minutáž a sem tam vás potešia aj nejaké herecké výkony. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ten film má příběh, parádní obsazení, veliké možnosti...a špatného režiséra. Tím, že se vám chvěje kamera i při záběrech, kterým by vůbec nevadila statičnost, ba naopak, tím díru do duše diváka neuděláte. Syrovost, ale nezajímavost. Scénář na prd, režisér napůl naprd. Film takový, který si už nepustím ani kvůli Channingovi. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Cítím se rozpačitě. Ale Pacino tu byl málo, ale jako vždy výbornej. Děj jaksi pokulhával, bohužel jsem se někdy z nudy ztrácel a chtěl to i vypnout. Akční film vůbec není i kdyby jste počítali konečnou přestřelku. Je to takové krimi a trošku psychologické, jelikož tu postava, kterou hraje Tatum trpí vraždou, kterou spáchal, když byl malý kluk. Mnoho filmů v poslední době nic moc neřekne. Jsou tu samé comicsáky a blockbustery - mám je rád, ale realita je realita. Tohle bylo reálné a trošku smutné. Člověk se může snažit být hodný, ale okolnosti z něj můžou udělat zrůdu. A když už se to pokazí, tak ještě aby se ta dotyčná osoba s tím vypořádala a naučila žít. Život je hnus. Film má něco do sebe a to je asi jen ten psychologický dopad a Al Pacino. Ostatní herci jsou krom snad ještě Ray Liotty jsou hrozní a možná film hodně ztrácí na obsazení. Ale mu chybí i pevná kostra, která by udělal film silnější a určité scény emocionálnější. Celé to vyznělo strašně amatérsky. Al Pacino poslední dobou hraje v pěkných ptákovinách, ale podle mě se mu líbí příběhy akorát je to pak katastrofálně zpracované a zrežírované. (No snad aspoň v Králu Learovi 2012 po letech zazáří). ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když se film rozběhne a než cokoliv začne, český divák se dozví český název, který je tedy totálně mimo od toho originálního, zato velmi trefně vystihne, o co ve filmu půjde, takže rázem je po překvapení. Ještě že tu byli tak báječní herci a i samotný příběh mne zaujal, jinak by to bylo zabité již od prvních vteřin. No jo, není nad české distributory. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Postava žurnalistky Lauren Bridges, kterou ztvárnila Juliette Binoche, byla původně napsána pro muže. Francouzská herečka úlohu přijala s podmínkou, že žádný z dialogů dříve mužské role nebude pozměněn. (oje)
  • Natáčení se konalo od února do dubna 2010 v Queensu v New Yorku. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama