Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Diskuze

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

film je teda řádná megahovadina.... ale ostatně jako skoro všechny filmy co mají v názvu MEGA+nějaký zvíře....

Ale teda vůbec mi nebylo jasný jak se těch pirańí zbavily jako... na konci ti potapěči zranily jednu tu potvoru, ta začla krvácet a tím se k ní začali stahovat ty všechny další a začali jí jakoby ožírat.... ale to furt nereší jak zabily těch dalších desítky, možná stovky dalších piraní, který nijak nezabily.....

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

To se mohlo jmenovat spíš MEGA SRAČKA , to by tomu filmu jestli se to dá vůbec nazvat filmem sedělo líp !!!!!!!!!!!!!!

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Při sledování jsem nevěděl, čemu se smát víc: vražedně špatným zvláštním efektům? otřesným hereckým výkonům? fatálním dějovým lapsusům? lobotomickým dialogům? surrealistické logice děje? Tohle, přátelé, vyčnívá i mezi asyláckou produkcí.

hofrfofr

hofrfofr (hodnocení, recenze)

Nemám slov k tomuto filmu, vlastně se tomu film nedá říct. Něco tak trapného a debilně natočeného jsem snad ještě neviděl.

IceFox

IceFox (hodnocení, recenze)

Jako fanouška brakových horrorů mi to udělalo od srdce radost :)

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Ze ta kvalita je ale relativni pojem... Pustil jsem si na Gorille nejdriv trailer na to ptactvo a najednou Asylum vypada jak prvni liga! :)

Reklama

Reklama