Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Thomick 

všechny recenze uživatele

V Something Borrowed se všechno točí kolem chlastu. Kate Hudson očividně neabsolvovala byť jen jednu jedinou scénu střízlivá, Ginnifer Goodwin se vracela do minulosti prostřednictvim pivního tácku a vrchní krasavec jednoduše MUSEL bejt věčně namol, jinak by ten hrdinčin crush prokouk už na škole a nebylo by o čem tak otravnou formou pojednávat. --- Mít ve všem hlavní slovo sympaťák Krasinski a nebejt scénárista vožrala bez nejmenšího citu pro tvorbu dialogů, bylo by všem dobře. Takhle si dobře udělali akorát všichni aktéři během natáčení, bohužel. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Tisíc a prvá "romantická" (odporúčam si naštudovať pravý význam tohto slova) rozprávka na americký spôsob ... Nudná, trápna, neoriginálna, a aj tých málo situačných vtipných vsuviek stačí tak maximálne na jeden-dva úsmevy ... (Ne)príjemná oddychovka. Škoda peňazí, škoda času ... a vlastne aj škoda ďalších slov. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem kýčovitý paskvil, ale místo toho se z filmu "Tvůj snoubenec, můj milenec" vyklubala vcelku příjemná oddechovka :-) Na Kate Hudson je příjemná podívaná a v roli ulítlé povrchní pařmenky se herecky vyřádila.. Hlavní pozornost však zaručeně upoutá přirozená a slaďoučká Ginnifer Goodwin.. John Krasinski jako kamarád do nepohody je samozřejmě oukej :-) Jinak herecky slabší.. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

klasika, romantika, kdy jeden miluje, druhý má závazky někdě jinde, a furt dokola se řeší, jestli mě má rád, nebo nemá rád, jestli bude vztah fungovat, i když bych by zradil své nejbližší, prostě nic nového, až bych řekla že zbytečně klišé, až kýčovité, mě se tento film prostě moc nelíbil, romantiku si teda představuji úplně jinak ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Každá nevesta by mala mať niečo modré, pretože modrá je farbou vernosti. Niečo požičané od inej šťastnej nevesty, aby to zabezpečilo šťastie aj jej. Niečo staré, čo bude chrániť jej budúce dieťa. No a niečo nové, čo symbolizuje nový začiatok. Do ľavej topánky mincu pre šťastie a prosperitu. Toľko k anglo-saskej mytológii a symbolike. A teraz nech mi niekto povie, že všetky tieto veci niekomu mohli zabezpečiť skutočné šťastie. No asi ťažko, drahí veriaci! To už je ozaj zmysluplnejšie požičať si rovno chlapa svojej najlepšej celoživotnej kamarátky. Na večerný klystír mozgu takýto film úplne stačí, ale to je asi tak všetko. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)
  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)

Reklama

Reklama