Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

berusche 

všechny recenze uživatele

SPOILER: tak tohle byla zase jednou klasická americká stupidita. Já nevím, proč to musí dopadnout tak, že si zase vezme toho b*ba nagelovanýho, co prozře, ovšem prozře až týden před svatbou, do té doby tahá za nos jinou. Ještě ke všemu se mi moc libí to ospravedlnění, ukážeme, že ani panna nevěsta na tom s city nebyla nejlépe. A to je to, co si v Americe evidentně dovolit můžete: rozeslat týden před svatbou, že už se nechcete. No potěš koště. Navíc, jak říkám, hlavní hrdina je tak sladkej, až se mi z toho zalepila huba. A vůbec, ale vůbec nechápu, proč nemohla zůstat s tím druhým, který jednak nevypadal jako metrouš, druhak byl celkem fajn a vtipnej. Herecky to vázne, scénář je oduševnělý jako kytky na balkóně při prvním mrazu a režie stojí za starou bačkoru. Uff, tfuuj, to bylo doleva. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Já už nemůžu poslouchat ty kecy typu - Tatínek mě řeže, protože mě miluje." Zapínala jsem to docela s chutí. Jednak je mi Ginnifer Goodwin vážně sympatická, druhak jsem vítala přítomnost Johna Krasinski (kterýho mám ráda z Kanclu). Jeho postava Ethana mi přišla jako jediná normální a s ní přišel i TEN světlej moment, kdy jsem si říkala, že to snad nebude tak pitomý, jak se na první pohled zdá, a že to nudný uprostřed bude vyšperkováno lepším koncem. Hmm no nic. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Ginnifer Goodwin byla moje favoritka, ale nezachránila to. Kate Hudson hrála "potvoru" sice dobře, profackovala bych ji hned, ale celou dobu si jen vyřvávat a vydupávat a luskat a v posledních pár vteřinách předvádět neskonalé štěstí, ne, fakt ne. Abych nevynechala mužské osazenstvo, tak dívalo se na ně dobře :-). John Krasinski je sladký jak cumel a Colina Egglesfielda bych si z fleku pověsila na zeď. Ale to jsem se taky mohla dívat na videa na youtube a ne na film o skoro dvou hodinách... Asi tak. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem kýčovitý paskvil, ale místo toho se z filmu "Tvůj snoubenec, můj milenec" vyklubala vcelku příjemná oddechovka :-) Na Kate Hudson je příjemná podívaná a v roli ulítlé povrchní pařmenky se herecky vyřádila.. Hlavní pozornost však zaručeně upoutá přirozená a slaďoučká Ginnifer Goodwin.. John Krasinski jako kamarád do nepohody je samozřejmě oukej :-) Jinak herecky slabší.. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Prva polovica bola predvidatelna. Uz som film chcela vypnut, ked sa stalo par veci, ktore ma primeli pockat si na rozuzlenie. Postava Kate Hudson bola nadmieru iritujuca. Avsak videla som ju hrat uz vo viacerych filmoch a viem, ze rovnako dobre vie byt vtipna a sympaticka. Slabe *** Suhlasim s komentarmi: klerik, Tsuki ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)

Reklama

Reklama