Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

cariada 

všechny recenze uživatele

Na počtvrté trošku jinak, nejedná se o trojůhelník, ale o čtyrku a nejen o tu. Já si dal všechny díly během pár dní což je chyba, neboť už vás toho moc nepřekvapí a jen si tipujete kdo koho podrazí dřív a poměrně to vychází. Najde se tam vždy něco co vás nenapadne, ale i tak už to není ono jako v prvním díle, kdy je to originální, tady už jen převařují už vyvařenou vodu. Přesto aspoň plus za hezký holky. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála změn oproti předchozím dílům je, že se tentokrát ve sprše sejde chlap rovnou se třema ženskejma najednou a vyjebává tu se sebou (nejen v posteli) pro získání pořádnýho balíiku peněz víc osob navzájem. Měl jsem slabší chvilky, kdy jsem uvažoval o druhý slabý hvězdě (kterou bych určitě dal, kdyby nešlo o kopírku minulejch dílů), ale totálně překombinovaný finále s dementnim chovánim postav (prohlídnu si protivníka, jestli u sebe nemá zbraň, abych následně jednu nechal za sebou ležet - WTF?) mi to prostě nedovolí. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk v posledních pěti letech neviděl předchozí díly, tak by i řekl, že to má nápad ( ačkoliv ty zvraty jsou už překombinované do absurdna ). Herečky jsou mladší, nahatější a přibylo mrtvol - jinak si myslím, že název v originále .. foursome je celkem vypovídající o jak divokou věc půjde - ale tak horký to není. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Borec hraje u bazénu stolní fotbal a fandí mu snad celá ulice. Když plán klapne, dají si podfukáři sex v noci v rozsvíceném domě před francouzským oknem. Tohle nikdo nerežíroval, tohle se prostě nějak zpatlalo. Zvraty jsou natolik překvapivé, že se ani smát nedá, na základní pravidla se tu nehraje, prostě se vymyslela první pytlovina, která si tak nějak měla sednout se zbytkem. Takže karty po celou dobu nejsou rozdané, protože hloupé zvraty přicházejí dál a dál. Holt žánr „erotického thrilleru“ je v posledních letech v těžké defenzivě. Když už nic, mohli se tvůrci jednotlivých dílů alespoň předhánět v tom, kdo ukáže víc odhalených částí těl ženského osazenstva – ale ani to se neděje. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

A je tu další vývar z vcelku originálního příběhu prvního dílu. Zvrat za zvratem, každý proti každému a logika je zamčená někde daleko od příběhu. Ne že by ty další díly byly co se logiky týče o tolik lepší ale tady ty díry v příběhu byly obří (třeba to údajný znásilnění, to jako stačí slovo nějaký holky a žádný laboratorní testy nejsou potřeba? vždyť by snadno dokázaly, že to obvinění bylo falešný) Opět dám 2 hvězdy, jednu za ty sexy kočky a jejich erotický scény (ve všech 4 dílech režiséři vybrali dobrý kočky) a jednu za mého oblíbence Johna Schneidera. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama