Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Začátek v podobě megalomanské pařby amerických zbohatlíků skoro způsobil, že bych u filmu nevydržel ale nakonec sem rozhodl vydržet a film se nakonec docela rozjel v celkem slušnou kriminálku, která byla ovšem ve výsledku tak neskutečně přeplácaná a trochu nelogicky přezamotaná, že výsledný dojem byl z mého pohledu trochu rozporuplný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To samé v bleděmodrém jako trojka. Kvalita nejen děje (protože ten jede pořád přes kopírák), ale i samotného zpracování už prostě tolik netáhne, jako tomu bylo hlavně prvním díle této série – potažmo ještě u dvojky. Opět se tu před kamerou předvádí několik sličných děvčat – které by vskutku stály za hřích, jenže tím pozitiva vlastně končí. Nějakým výrazným směrem se tato série a v tomto případě čtyřka neposunula, takže jsem se vlastně během sledování dost nudil. V tom případě to prostě nevidím ani na ten průměr… ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako v předchozích dílech je jasné, že není vše, jak se zdá, takže si jen zbývá odškrtávat, kdo koho podrazil a s kým byl spolčen, a velmi brzy nám začne vycházet tajenka, tedy, kdo za vším skutečně stojí. Do toho hodíme pár playmates, takže to celé nakonec vypadá jako laciný erotický film - ale jen vypadá. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte všechny tři díly nebezpečných her tak zde nic nového neoběvíte. Každých pět minut zvrat, každý z každým proti každému a vše to schrábne ten největší trouba. Není zde špetka originality, vše je tisíckrát zkopírované, ale čemu to vadí. Mě určitě né, mě tato série prostě baví... - 25. 7. 2012 - 60% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Samá klišé, nudné dialogy a boj o život, kdy je divákovi úplně fuk, kdo koho zastřelí. A ten polopatický výklad na konci... Nicméně 29letý Ashley Parker Angel (novomanžel bohatý synek Carson) a 23letý zpěvák pop music a hip hopu, autor songů a tanečník Joshua Paul Randall (Carsonův soupeř) mě udrželi do obrazovky až do hořkého konce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama