Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (1 068)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O superhrdinský palec lepší podívaná, než když to bylo poprvé. Jak mě jednička bavila jen chvilkama, tady jsem si blahem div neocucávala topánky, na něž jsem si v záplavě adrenalinu mimořádně dosáhla. Kill Billovskou nadsázkou líp jak flák masa prošpikovaný super-hrdinský Nářez nejen pro teenagery, před kterým se i zeleňoučký Hulk v pochvalném pokývnutí srazí jak svetr na devadesát. Carrey překvapil ještě víc jak Cage a z ústředního dua se v mých očích po herecké stránce konečně vyloupla špetka sympatií, ačkoli jsem to tak ještě včera nevnímala. Pěknej kopanec do prdele mi tenhle kousek uštědřil. 90% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokračování téměř vyrovnává kvalitu jedničky ato i přesto, že dostáváme další dávku podobného obsahu. Nicméně není pochyb, že Cloë celý film táhne a čistě její zásluhou dávám 4 hvězdy. Zbytek se však také nemá za co stydět a vidím to jako velice milý a vtipný film, kdy se dočkáme i dobře propracované akce a skvělého sountracku. Film který se dá vidět i několikrát. 83% PS: český dabing podprůměrný a doporučuji originál. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Není to zbytečné pokračování a vlastně to není ani nepovedené pokračování; jen jde o smutnou ukázku, jak by vypadala jednička, kdyby jí točil rutinér bez stylu, který by hlavní přednosti látky viděl primárně (a vlastně jedině) ve všech těch úchylnostech, kontroverzi, sprostých slovech a násilí pro násilí. Tam kde jednička byla o děckách, ale nebyla pro děcka, tak tam je dvojka o teenagerech a je pouze pro ně. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jane Goldman, Matthew Vaugh | Hudba: John Murphy, Henry Jackman, Marius de Vries, Ilan Eshkeri | Produkcia: Vaughn, Brad Pitt, Kris Thykier, Adam Bohling, Tarquin Pack, David Reid | Distribúcia: Universal, Lionsgate | Štúdio: Marv Films, Plan B Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 96,188,903 $ || Vlastne ani nechápem, čo ma na tom baví, ale po jednotke ešte stále nadpriemerná zábava. 5 ale nemôže byť, pretože KickAss a podobé žánrovky sú pre mňa výhradne kusy na jedno videnie. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce velmi slabý odvárek. Je možné, že mi výsledný dojem z filmu zkazil způsob projekce. Černobílý Mobilrip Kinoripu ve francouzštině s taiwanskými titulky na dvouapůl palcovém displeji s rozlišením sto na sedmdesát pixelů není zrovna ideální kvalita filmu, přesto mi tam něco chybělo. Chloe na stupnici opíchatelnosti opět někde mezi dlouhosrstou čivavou a jorkšírským teriérem, což je sice krásné, avšak k dokonalé erekci se zaťatýma pěstma a blaženým úsměvem ve tváři pořád málo. Sedmiminutová exhibice mistra mimických orgasmů Carreyho byla přínosná stejně asi jako transport mýdla do Chánova a rituál ve vraždění všech otců na displeji mně přišel taky mírně komický. Co film tak trochu zachránilo byl čuráky pojídajíci pes a čuráky cumlající nevím kdo, co tančila v superkrátkých růžových šortkách v tělocvičně tak divoce, že jsem si na pět vteřin představil, jaké by to bylo mít sex s člověkem. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Při první rvačce je Dave (Aaron Taylor-Johnson) přepaden, načež má zakrvácený nos a celou bradu. V dalším záběru, když leží u pneumatik, má ale krev jinde, a pod nosem ji nemá vůbec. (Twyer)
  • Zabíjačka (Chloë Grace Moretz) má v první půlce příliš krátce střiženou ofinu na to, aby dosáhla svého budoucího vzhledu. Pravděpodobně je využito paruky nebo příčesku. (necisty)
  • Když Mindy (Chloë Grace Moretz) střílí pistolí do střechy únosců, zevnitř vidíme otvory různě daleko od sebe. Poté se však v následujícím záběru chytá děr po kulkách, avšak díry jsou vzdáleny přesně na její prsty. (Rozige)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama