Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (1 068)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

''Hahaha.. Yeah, there is a dog on your balls! ''.. Slušná přímočará jízda plná hlášek a sexy bab, podobně jako u letošního Potu a krve - ten má ale navíc nezaměnitelný Bayův vizuál (modlím se za další Bad boys v jeho režii). Pro mě dvě nejzábavnější letní návštěvy kina tohoto roku - 80%. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce velmi slabý odvárek. Je možné, že mi výsledný dojem z filmu zkazil způsob projekce. Černobílý Mobilrip Kinoripu ve francouzštině s taiwanskými titulky na dvouapůl palcovém displeji s rozlišením sto na sedmdesát pixelů není zrovna ideální kvalita filmu, přesto mi tam něco chybělo. Chloe na stupnici opíchatelnosti opět někde mezi dlouhosrstou čivavou a jorkšírským teriérem, což je sice krásné, avšak k dokonalé erekci se zaťatýma pěstma a blaženým úsměvem ve tváři pořád málo. Sedmiminutová exhibice mistra mimických orgasmů Carreyho byla přínosná stejně asi jako transport mýdla do Chánova a rituál ve vraždění všech otců na displeji mně přišel taky mírně komický. Co film tak trochu zachránilo byl čuráky pojídajíci pes a čuráky cumlající nevím kdo, co tančila v superkrátkých růžových šortkách v tělocvičně tak divoce, že jsem si na pět vteřin představil, jaké by to bylo mít sex s člověkem. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Trochu mě děsí, že nedokážu určit, kde končí nekorektní a násilí fetišizující komiks pro krvelačné geeky a kde začíná opravdová promluva do hodnotového systému diváka (respektive tvůrců?). Kick-Ass dvojka děsí ale i tím, jak samozřejmě (ve smyslu přirozeně) nejasná a rozostřená je v něm hranice mezi světem internetu a světem za oknem. Mezi dětstvím a dospělostí. Mezi hrou a kulkou v hlavě. Mě ta současnost neustále předbíhá a mate. A nebo stárnu. A nebo to tak bylo vždycky. Asi bych teď měl spíš přemýšlet o tom, jak se naučit zabíjet lidi jedním prstem, jak mít tělo jako Aaron nebo která švadlenka nejlíp zmákne kostým super hrdiny. Vždyť jsem jenom koukal na film (= prober se, debile!). Mě místo toho ale všechno výše zmíněné děsí. A vyvolává ve mně znechucení. A přitahuje. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Neskutečný! Už dlouho jsem se tak nepobavil u vyloženě gýkovskýho snímku jako právě u Kiksů 2. Líbí se mi zápal Jima Carreyho do herectví. Kapitána Hvězdy a pruhy zahrál opravdu fantasticky, entuziasmus z něj jen sálal a já se bavil pokaždé, když se objevil na scéně, ačkoliv jsem měl ze začátku trochu problém ho vůbec poznat a říkal jsem si, co je to kurva za borce, kde ho sebrali? Ale i ostatní hvězdy a hvězdičky se snažily. Celá plejáda vtipných komiksáků proti bandě záporáků, kteří si ve vtipnosti s těmi prvními v ničem nezadali. Co si přát víc. Sem tam nějaká ta moralitka, ale proč ne. Film pro mladé by nějaké to poselství měl mít. Ti lidé vstupují do života a nemají nic nalajnovaného. Moralitky v takových filmech smysl mají. Filmu by se dala vytknout jen jistá aviváž. Člověk nikdy neví, co je sranda (přehánění) a co reálné násilí. Ale o tomto hledání zenitu je vlastně i celý film. Krásných čistých pět hvězd a pruhů. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Film čistě pro děti s ratingem R, to asi neni dobrý. Největší plus je Matka Rus (rýýým!) a pak docela i Kickassova nečekaná, mladá, šťavnatá muskulatura (pro holky a Rob Roye). Největší mínus je s námahou únosný kvantum patetických keců. A to přeskakování z komedie do těžký tragédie může plně akceptovat asi jen zvláštně narušený jedinec, ani já to moc nedávám. Tak myslim, že stačilo. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Natáčelo se ve městech Toronto a Mississauga v Kanadě a ve filmových studiích v Kanadě a Velké Británii. (Cheeker)
  • Film se začal připravovat ihned po premiéře prvního dílu. (Mr.Hudson)
  • Jedná se o násilný snímek, a tak je paradoxem, že jedné z hlavních rolí se zhostil Jim Carrey (Plukovník Pravdoláska), který se označuje za odpůrce brutálních filmů. Sám později prohlásil, že na něj moc hrdý není a znovu by ho už nenatočil. (vyfuk)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama