Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Jako do topky bych si to rozhodne nedal, ale klasickej prumer, kterej zabavi to je. Ja to pochopil tak, ze ty strasaci se stridali, takze kdo zabijel je celkem jedno, o to tam az tolik neslo. Kazdopadne blbosti tam bylo spousta, k tomu bych se nevracel, ale ten konec, on pul hodiny muze bezet pres cely pole, a opet bylo jasny ze tesne pred silnici spadne, k tomu auto ktery prijelo a on nemuze udelat krok navic, kam strasak nemuze, a jeste se mu typek vysmeje a lehne vedle nej...to mi pride zvlastni :D

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tešil som sa na nejaký slušný slasher so strašiakom v kukuročných poliach a dočkal som sa neuveriteľne hlúpej báchorky, ktorá sa stále točila dokola a tak mi to už po polhodine začalo neuveriteľne liezť na nervy. Skutočne nechápem tomuto hodnoteniu, žáner horor je pravdepodobne najpodceňovanejší žáner na tejto databázi, kde aj slušné kúsky sú hlboko pod priemerom a táto hlúposť má až 55%.

Dudny

Dudny (hodnocení, recenze)

Me osobne se to libilo vyborne sceny akorat ze to neni namluveny v cestine :( ale jinak vinikajici horor

Kejtt

Kejtt (hodnocení, recenze)

Slušný horor, avšak nic nového nepřináší. Překvapila mne velice napínavá atmossféra. Své diváky si tento film jistě najdu, avšak pro fanoušky hororů je to spíše průměr.

DonBraso

DonBraso (hodnocení, recenze)

No tak předně nečekal jsem zázraky a taky jsem je nedostal,prostě slušná hororová atmosféra,trochu to mělo gradaci,pak zas nějaký debilní vsuvky,typu hrála tam pěkná holka to nevim,jestli jo tak pár minut...přesně.. taky mě zajímalo benzin všude,asi to chtěli kluci zapálit celý kukuřičný pole,nepovedlo se,konec pěkný taková pointa,,zas to klasický klišé že člověk vydrží snad všechno a ten bambula s čepkou, kdy vždycky zemře když se mu sundá bylo i srandovní..

ac3r

ac3r (hodnocení, recenze)

Hloupe a predvidatelne. Napr. kdyz uz se konecne rozjel s tim autem do kukurice, bylo jasny, ze trefi prvni kriz se strasakem :) Co tam na konci nacvicovali s tim benzinem nechapu do ted. Videl jsem spoustu horroru co tady ma sotva 30% a byli lepsi nez tohle, nechapu..

Reklama

Reklama