Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nádhera. Velmi hřejivý film s výborným soundtrackem. Všechno dění ve filmu je vyprávěno velmi nenásilnou formou, a přesto do vás emoce proudí jako na běžícím páse. Ano, je to film, který zařazuju do sbírky "Filmy s dotekem pravdy". V tomto případě se jedná o dotek pravdy v oblasti toho, jak správně hledat sílu do života, jak správně žít, aby život stál za to :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čím větší útrapy, tím velkolepější vítězství." Cesta bezkončetinového Willa z výstavního regálu k vlastnímu cirkusovému číslu je sice víc dojemná než zábavná, ale mně se to líbilo. Patrně proto, že Nick Vujicic je bezkonkurenční optimista a i já díky němu vím, že dokážu, cokoli budu chtít. Tedy dokážu to, když nebudu líný, budu víc makat, budu kvalitněji jíst, ale ta šance tu je. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Videl som veľa motivačných videí, kde Nick Vujicic dáva ľuďom silu, nádej na lepší život. Ale tento krátky film je niečím výnimočný. Dokazuje, že sila ľudskej vôle je dôležitá a nikdy nemáme hovoriť nikdy. Vždy je niekto, kto je na tom určite horšie ako my, preto to nemôžeme vzdať a treba sa so životom poriadne popasovať. Nick má môj rešpekt, aj keď viem, že toto dielko je čisto komerčná záležitosť. Ale tak, čo v dnešnej dobe nie je. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Definice amerického snu po duchovní stránce? Působí to tak. Spousta lidí zde píše, že svět je plný lidí, kteří se postiženým a jinak odlišným lidem posmívají, ano je to hnusné, ale zároveň nevím, proč bych měl tyto lidi litovat či se jimi nechat dojímat. Plakal jsem, ale jinak než tvůrci zamýšleli. Slabé tři za kouzelnou atmosféru starého cirkusu. Pokrytecký a zbytečný film. Na motivační video pana Vujicice se ovšem rád mrknu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)
  • The Butterfly Circus vyhral v kategórii Najlepší krátky film na festivale Feel Good v Hollywoode (2010). Nick Vujicic (skutočný predstaviteľ Willa) dostal ocenenie za Najlepší herecký výkon v krátkom filme. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama