Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že i druhá labuť se pustila prakticky do stejného filmu jako Natálka. Kamarád taky rád je jen trošku jinou verzí Hlavně nezávazně. Oba filmy jsou ale docela opatrné pokud jde o erotiku. Těmto všem jednoznačně vytřela zrak Anne Hathaway v Lásce a jiných závislostech. Omlouvám se za počáteční srovnávání, ale jinak to prostě nešlo. Timberlake je přecejen lepší než Kutcher. Takže proto hvězdička navíc. Já si docela dost užíval menší roličku, kterou si střihnul Woody. Film je taková ta americká slaďárna o jednom polepšeném hošanovi, ale nikdo jí neodpáře že je velmi zručně natočená. 70% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád je chvílemi....hlavně ze začátku...takovou trapnější komedií, ale pak začne perlit jednu úžasnou scénu za druhou, které neměly chybu. Mila Kunis a Justin Timberlake fungují výborně a Woody Harrelson v roli gaye je naprosto boží. Ve výsledku je to taková neortodoxní romantická komedie, která příběhově jde jasným směrem, ale to mi vůbec nevadí. Přemýšlel jsem, jestli dát tři nebo čtyři hvězdičky, ale nakonec jsem dal čtyři. Kvůli několika scénám stojí za to tuhle komedii vidět. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Gluck dokázal připravit zajímavou a zábavnou romantickou komedii, kterých v poslední době moc není, i když režisér mnohdy není tou zásadní přísadou pro feel good film. Přesně tenhle typ komedie na první rande, který je spíše parodií na podobné červené knihovny a jde si náramně užít. Justin Timberlake jistě zaujme dámské publikum, no a Mila Kunis je krásná a patřičně sexy, aby dokázala zaujmout to pánské, i když poslední dobou přicházim na Kloub i Justinovi, jelikož je to celkem sympaťák. Chemie mezi oběma představiteli funguje na výbornou. Celkově se jedná o velice solidně natočenou komedii, která potěší zejména fanoušky žánru. Po xtém shlédnutí bych neváhal film nazvat vyloženě etalonem rom-com a alespoň jednou ročně neuškodí. PS : Woody Harrelson naprosto vládne!....100% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)
  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)

Reklama

Reklama